Ti mit tennétek ha terhesek lennétek és nem tudnátok örülni neki?
amikor terhes lettem (eddig kétszer), először én sem örültem neki hónapokig, de aztán mire megszülettek, átfordultak az érzelmeim, és most nagyon boldog vagyok.
butaság lenne egy kis ember megölni a hormonok játéka miatt
Az Otthon Segítünk alapítvány ingyen segít, ha kéri a barátnőd pl. a házimunkában, vagy vigyáznak a gyerekekre.
Te is ha melléállsz most, akkor meg fogja tartani.
Most lehet, hogy az abortusz tűnik könnyebb útnak, de hosszú távon gyászt okoz a np egész életében.
Azért vagy a barátnője, hogy az élet mellett állj. ;)
Ami várható:
ha megtartja a babát, együttmaradnak, ha elveteti, akkor el fognak válni.
Vagy ha megtartja.
Ne ird, hogy mi varhato. Majd a par eldonti.
lassan úgy érzem, fordult a kocka, és a férfiak jogaiért kell kiállni. az a gyerek 50%ban az apáé is, miért van joga akkor az anyának kidobni a kukába azt a kis életet, főleg, mikor az apa akarja!
most azzal fogtok jönni, hogy mert az ő teste, de nem, nem az övé, hanem a gyereké. Jó, hogy amikor terhes a nő, ő rendelkezik a gyerek élete felett, de amikor megszületik a gyerek, és netán az apa nem foglalkozik vele, akkor rögtön azzal támadják, hogy az ő gyereke, felelősséget kell vállalni érte. Bezzeg amikor a felesége hasában van, akkor nincs joga hozzá...
az ilyen nagyon kikészít... és aztán csodálkoznak, hogy megromlik a kapcsolatuk...
a kérdés: mit tennék a helyében? megtartanám. a családunk érdekében.
Sajnos nem puszta szavak, hogy rámehet a házasságuk. Ez történt a bátyámmal is. a felesége elvetette a második gyereküket, mert "nem akart újabb álmatlan éjszakákat". az a harag, amit a felesége iránt érzett, és az a tehetetlenség, hgy nem tudta megmnteni a saját gyermekét, teljesen tönkretette a házasságukat. elváltak, most a fia apa nélkül nő fel, mert az exe 400 km-re költözött... :(
Ha a barátnője vagy, kötelességed felvilágosítani, milyen kockázatokkal jár a kapcsoatukat tekintve, ha elveteti a babát
Kedves Kérdező! Hát, nehéz lehet neked is, de mellett kéne állnod, hogy meg tudjon picit nyugodni és el tudja fogadni a helyzetét. Biztosan dühös, fél, szomorú... talán fáradt... lehet, hogy korábbi rossz élmények is kínozzák 8pl. rossz szülésélmény, egyebek.)
meg kellene érteni, mi az oka a szomorúságnak, félelemnek...
Az a tény, hogy már VAN egy harmadik gyermeke, bár még nem született meg. Akárhogy is dönt, ezt már nem tudja meg nem történtté tenni. Ha leveteti, ez a házasságára és a testvérekre is kihat... és egyáltalán nem biztos, hogy "megoldja" a problémát, amit fent írtam. Sőt!
Próbálj meg mellette állni, hogy megnyugodhasson, és megfogalmazhassa, mitől is fél valójában.
Bárcsak meg tudnák beszélni a férjével és lassanként el tudná fogadni, sőt, örülni tudna az új életnek!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!