Mit tennetek ha egyedülálló, kétgyermekes anyakent terhesek lennetek?
Logikus, amit írsz, de te is azt mondod: "sorolhatnám, mi mindenre van szüksége egy kis emberi életnek". A kérdező hasában már ott van az a kis emberi élet, amiről beszélsz - azzal teszel neki jót, ha elveszed az életét? (Szándékosan nem írom, hogy megölik, mert rám sütitek az abortuszellenes bélyeget.)
Nagyon nehéz dolog, egy külső szemlélő talán nem is tud jó tanácsot adni. Ismerni kéne az apa viszonyulását, azt, hogy milyen körülmények között laknak, hogy mekkora a magzat, hogy a gyerekek mit szólnak hozzá, hogy mit mond az anya esze és a szíve...
Mint már írtam, én féltem, hogy nehéz körülmények közé születik és most úgy néz ki, elkéstem vele, nem jön a baba.
Ha a kérdező elveteti, az egy örök seb lesz. Aki elveszti a gyerekét/magzatát, az "csak" gyászol, de aki elveteti, azt a lelkiismerete is marcangolja.
Nekem egyszer mesélte egyik barátom, hogy neki volt abortusza. 3 gyereke van és terhes lett. BEszélt az orvossal, ő kérdezte, hogy mi a terve, mondta, hogy ár van 3 gyereke és igazából félve mondja, de nem tud még egyet vállalni már, sem a kora sem az anyagiak miatt és elég a 3, annyi volt a terv is. Az orvos maximálisan megerősítette a döntésében. Neked kell eldönteni, két gyerek miatt reálisan nézve az életedet és a helyzeteteket.
Hogy én mit csinálnék? Én megtartanám, mert olyan hátterem van és olyan szakmám, amibe egyedül is tudnám vállalni a 3 gyereket, ezért én részemről ennyi a tanács. Reálisan gondold végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!