Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszellenesekhez szól, ez...

Abortuszellenesekhez szól, ez komoly?

Figyelt kérdés

Ti ilyen esetekben is ellenzitek? Vagy van "skála", hogy melyiket lehet elvetetni és melyiket nem?

Én nem vagyok abortuszellenes.

[link]

2016. nov. 5. 23:24
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan kegyetlenek vagytok

Darabokra tepni egy emberi lenyt mert beteg humanusabb mint egyben megszulni.??

Barbar vilag.

2016. nov. 13. 09:39
 42/48 anonim ***** válasza:
58%
Olvasd el a cikket. Utána ítélkezz
2016. nov. 13. 14:06
 43/48 A kérdező kommentje:
41. arra kényszeríteni egy nőt, akinek tudata van, érez, gondolkodik, emlékezik, hogy megszüljön egy halott, haldokló, súlyosan beteg babát, az nem barbár dolog?
2016. nov. 13. 14:57
 44/48 anonim ***** válasza:
53%

41-es! Én a betegségen kívül minden más esetben ellenzem és elítélem az abortuszt, mert van más megoldás! DE!

Ha nekem lenne egy olyan betegségem ami gyógyíthatatlan és ami miatt a létezésem KÍN és SZENVEDÉS, akkor igen, inkább tépjenek darabokra! Az eutanáziát is mindenki gyilkosságnak gondolja, pedig mennyivel humánusabb lenne ha dönthetnénk a saját elmúlásunkról, amikor még bírjuk magunkat ésszel és erővel, írnánk egy nyilatkozatot, aztán mikor már csak szenvedés az élet elmehetnénk minél gyorsabban. De nem, életben tartanak még akkor is mikor már gépekre kötve vegetálunk és csövek lógnak ki mindenhonnan, a hátunk bűzös a felfekvéses sebtől, pelenkába fosunk, a saját kölykünket nem ismerjük fel és tele vagyunk nyomva morfiummal hogy némiképp csillapítsa a kínjainkat. Ó, tényleg mennyire humánus dolog haldokolni hagyni bárkit is!

2016. nov. 14. 06:46
 45/48 anonim ***** válasza:
66%

Te vagy a kegyetlen!

Mivel egészséges vagy így bele se tudsz gondolni, milyen egy életen át vagy akár percre is igazán szenvedni.

Nekem a bátyám testileg, szellemileg egy 2 éves szintjét súrolja(26 évesen), az epilepsziás rohamai az egész gyerekkoromat végig kísérték, vagy amikor este sokszor nekem kellett szólnom a szüleimnek mert a saját nyálában majdnem megfulladt... ez a szörnyű, azok a babák akik betegek és az életben maradásra is képtelenek, inkább már az anyaméhben abortálják őket.

Ezerszer jobb, nem még megszülni. Ha ezt nem fogod fel, tényleg csak sajnálni lehet téged.

2016. nov. 14. 11:05
 46/48 anonim ***** válasza:
0%

Ahol elek eutnazia nagyon gyakori semmi baj vele ugyanigy a halalos betegek is vaalszthatnak akarnak kezelest vagy sem ez is normalis onrendelkezesi jog.

Egyszer majd kb 60 ev mert ennyivel van az orszag lemaradva megertitek hogy magzatot egyben megszulni bucsuzni es eltemetni sokkal fontosabb mint gondolnatok es nem szenvedes hiszen korhazi hulladek koze kerulni nem emberhez melto dolog.

Majd egyszer...

2016. nov. 14. 15:30
 47/48 anonim ***** válasza:
82%

Látom neked is átjött az én mondanivalóm :)

Neked sokkal fontosabb (meg azoknak akik ezt helyén tartják), hogy saját lelkiismereted könnyítsd meg ezzel a "magzatot egyben megszulni bucsuzni es eltemetni sokkal fontosabb mint gondolnatok" dologgal.

Nem így van, főleg, hogy egy tehetetlen magzatról beszélünk, aki mást se fog megélni rövid élete során csak fájdalmat. A menthetetlen lovat is lelövik amikor már szenved, nem pedig életben tartják még hónapokig.

Ha egy állatnál ilyen kíméletesek vagyunk, egy ember képződménynél nehogy már, ne legyünk.

2016. nov. 14. 16:05
 48/48 anonim ***** válasza:
82%

Ha meg azért le vagyok maradva 60 évvel, hát legyek.

A part túlsó végén mindig könnyebb állni...

2016. nov. 14. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!