P.szabina1223 kérdése:
Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Nagymamámmal élek jelenleg, mert anyum külföldön dolgozik. Kisbabát várok, 10 hét 1 napos vagyok és szeretném megtartani, tudtam hogy mamám nem engedné, ezért nem akartam elmondani neki, csak a 12.hét után, de megtudta. Nagyon mérges és nem akarja, hogy megtartsam. 17 éves vagyok, decemberben leszek 18. A gyerek apukája egy iskolatársam volt, aki egy évvel idősebb nálam, már dolgozik. Nem vagyunk már együtt, de beszéltem vele és ő azt mondta, mindenben támogat, újra együtt is lenne velem, de ezen még nem gondolkodtam. Ezen igazából neki is rosszak a körülményei, anyukája meghalt, az apukájával lakik stb. Az a lényeg, hogy szeretném a babát. Hogyan beszéljem rá a mamámat?2016. okt. 7. 12:53
21/27 anonim válasza:
Gratulálok és "nem csak" a babához, hanem a kitartásodhoz is. Joggal lehetsz büszke magadra :)
22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves szavakat, nagyon jól esnek :)
2016. nov. 4. 08:24
23/27 anonim válasza:
Az ember miatt ne aggódj, mindig előnyben leszel mert lesz egy közös gyereketek.., szóval csak nyugodtan szerintem vissza fog ő térni /akár többször/, 41 éves vagyok sok mindent éltem már át én is..:) amúgy a 15-ös voltam ismét.
24/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves, bíztató szavakat :) Én is remélem, hogy újra összejövünk. Szeretem és ő is engem, eddig nagyon hajtott, hogy ismét együtt legyünk és együtt neveljük a picit. Aztán pár napig nem hallottam róla, akkor röppent fel a pletyka erről a másik lányról, meg facebookon több képen is meg van jelölve egy csajnál, de én hiába kérdeztem, vehemensen tagad. Erőszakosan faggatni nem akarom, de persze azért csak jó lenne tudni.
2016. nov. 5. 12:29
25/27 anonim válasza:
Tegnap megszületett a Kérdező babája..
:)
26/27 anonim válasza:
Gratulálok! Sok örömöt-boldogságot nekik!
27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Igen, ahogy fentebb írták, 05.09.-én 00:08-kor megszületett a kislányom, Réka Veronika, 3310 gramm és 54 centi :) Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt a kérdésemre, további szép napot!
2017. máj. 14. 10:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!