Ti mit tennétek?
Beszéltem mamámmal, átbeszéltük, amit lehetett. Azt mondta, mivel anyum is fiatalon szült, átélte vele a dolgot és látta, neki milyen nehéz és csak félt engem. De alapvetően nem kényszerít a megszakításra, azt mondja, amiben tud támogat. Persze nem örül, de elfogadta a helyzetet. Én örülök, hogy mellettem áll.
Utolsó, az exem, már többször újra akarta velem kezdeni, majd vele is tisztázzuk, hogy van e értelme, vagy sem. Ő szeret és én is őt, de van mit tisztáznunk. A babáért azt mondta, bármit megtesz. Nyilván ott van az esély, hogy lelép, de ez akkor is fennáll, ha kapcsolatban él az ember. A sulit tervezem folytatni, mamámmal elmegyünk és megkérdezzük az igazgatót, ilyenkor mit kell tenni. De volt már a sulimban lány, ismertem is, ő a hetedik hónapig járt, emlékszem. A pótérettségin sikeresen érettségizett, mert időközben megszült. Neki is sikerült, remélem nekem is fog. Köszönöm a válaszokat még egyszer!
Én mindenesetre sok boldogságot és sok erőt kívánok apukának is, a jövőben! Bárhogy is alakul majd a kapcsolatotok a kis ember örökre összeköt majd benneteket.
Ha ilyen bátrak lesztek továbbra is akkor kis szorgalommal, kitartással nem lesz semmi baj!!
És most irigykedek is én is szeretnék még egyet bár így 41 évesen is mindig találok indokot arra miért is nem /az ő érdekében/ bár lehet nekünk is összejött most..:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!