Veletlen teherbeeses- megtartanad, ha a parod nem akarna?
Egyelore csak elvi kerdes... Most nem epp jo az anyagi helyzetunk, fel even belul nem is valtozik a helyzet, nem vagyunk hazasok sem meg. Ha terhes vagyok, nem szeretnek abortuszt semmikepp, ugy erzem, nem tudnek elszamolni a lelkiismeretemmel. A parom viszont ezt gondolja a legjobb megoldasnak, mert nem tudnank megadni neki amire egy babanak szuksege van ( 1-2 even belul szerettunk volna babat).
Mit tegyek, ha tenyleg terhes vagyok es nem tudunk kozos nevezore jutni?
28N/ 31F
Ha 1-2 éven belül úgyis akarnánk gyereket, akkor nem vetetném el. Ha lelép, akkor valószínűleg csak hiteget ezzel.
Én mondjuk nem hiszek a védekezés melletti teherbe esésben, szóval ha terhes lennék akkor az a közös hibánk lenne. Aki nem akar gyereket, védekezzen.
(eü-ben dolgozok, többek között nőgyógyász mellett is)
#12, aki tényleg az egészségügyben dolgozik, az tudja, hogy a Pearl-index (a különböző védekezési módok 1 évre vetített hibaszázaléka) nem hit, hanem statisztika kérdése, tapasztalati TÉNY.
#9, ". Elsősorban a törődésetekre van szüksége, a szeretetetekre." - na, pont itt az alapvető bökkenő...szerinted annak, akit RÁKÉNYSZERÍTENEK egy másik emberre, mennyi esélye van törődésre, szeretetre?
Kérdező, az exem megtartotta... azóta amit a férfitársaim közül az ellenségemnek se kívánok, az egy olyan nő, akinek egy embrió fontosabb a párkapcsolatánál. Ja, és természetesen NEM lett jó vége...
Nekem most késik a mensim, de valószínűleg csak a stressz miatt. De épp sokat veszekedünk a párommal összeköltözés lehetőségei, vizsga, munkába állás miatt. Nagyon apa típus, mindig is gyereket tervezett. Erre tegnap a fejemhez vágta, hogy most elgondolkozna az abortuszon.
Én meg megmondtam neki, hogy akkor kezdjen imádkozni, mert én nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel egy abortusz esetén...
Esetleg szíveskedjen gumit húzni legközelebb mikor mondom.
Az előző barátnőjét is ő küldte abortuszra? Ez nála akkor rutin? Kirántott husi, azt ha gond van, akkor a nő köteles kés alá feküdni, aztán majd megint kirántott husi, meg megint abortusz? És ha te erről tudtál, hogyan élhetsz vele nemi életet atombiztos védekezés nélkül???
Egy terhesség 9 hónap. Jó esetben te is tudsz több mint fél évig dolgozni, a kritikus időszakot tehát még pont átvészelnétek egyben. De lehet, hogy annyira megcsömörlenék a kedvesemtől ilyen esetben, hogy a gyerekét se szívesen tartanám meg egyedül álló anyaként. Szóval abortusz + lapát, vagy becsúszott gyerek + apa.
66% férfi válaszoló, mennyire gusztustalan már a hozzáállásod! Egy embrió előbbre való a párkapcsolatnál? Igen, úgy látszik, az exed úgy döntött, te nem érsz meg annyit gyerek nélkül, mint a gyerek önmagában. Ez téged minősít, nem az exedet. És neked miért nem ért meg annyit a párkapcsolat, hogy elfogadd a közös gyereketeket bele? Kérd el a kérdező pasijának a számát privátban, aztán menjetek sörözés közben szidni a nőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!