Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A barátommal körülbelül 4 hete feküdtem le először. Egy héten egyszer találkozunk és akkor több napot tudunk együtt lenni (2 nap). Ilyenkor is szoktak történni"dolgok". Mindig védekezünk és soha nem élvezett el bennem, még óvszerrel sem. 5 napot késik a menstruációm, 2 éve van meg. Ilyenkor nem kellene beállnia? Tudom, hülye kérdés, mert nagyon kicsi az esélye annak, hogy terhes vagyok, de félek mégis megtörténhet. Igen, tudom, hogy hogyan is "készülnek" a gyerekek, ezért mondom, hogy hülye kérdés. De akkor vajon miért késik a menstruációm? Segítsetek kérlek!2015. okt. 10. 00:54
1/4 anonim válasza:
Ha nem került sperma a hüvelyedbe nem lehetsz terhes. Sok minden más is lehet, a hormonzavartól a normális kimaradásig, stressz,betegség akármi. 2 hét késés után csinálj egy tesztet a biztonság kedveert,és eredménytől függetlenül menj dokihoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor még várok.
2015. okt. 10. 01:46
3/4 anonim válasza:
Ugyanígy voltam, eddig mindig hajszálpontosan jött, most 6 napot késett, okot nem tudnék mondani. Ma megjött.
Ne aggódj.:)
4/4 anonim válasza:
Nekem 5 évig rendszertelen volt, aztán 3 évig szedtem fogamzásgátlót, azóta rendszeres lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!