Ugye így nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Fél éve volt egy terhességem, gyógyszer mellett lettem terhes. Azóta ugyanolyan gyógyszert szedek, csak nagyobb hormontartalmút. Akor is szabályszerüen szedtem, most ugyancsak igy szedem! 3 napja elég erős mozgásokat érzek a hasamban lent, kb 1,5 -2 óránként kb 5 "rúgásszerüt". A megvonásos vérzés 2 hét mulva várható. Nemmaradt ki vérzésem és más tüntetem nincs is ami terhességre uzalhat. Max az esti puffadások. Mennyi esély lehet igy terhességre hogy mindig megjőtt a vérzésem?

2014. okt. 8. 17:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a kategóriáért nem ebbe akartam írni
2014. okt. 8. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha 2 hét múlva kell jelentkezni a vérzésednek akkor most kéne szexelnedd ahhoz,hogy terhes legyél.

A másik ha rúgásokat érzel akkor minimum 19-20 hetesnek kéne lenned és az nem úgy működik hogy 1,5-2 óránként rúg egyet.

Amúgy meg egyszerű vegyél tesztet. És szerintem ilyen kérdés előtt olvas utánna a dolgoknak. Lehet mások nem lesznek kedvesek veled

2014. okt. 8. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha a baba rúgdosna akkor már 4-5 hónapos terhesnek kellene lenned, azt meg már csak észrevetted volna :) Én most vagyok 16 hetes de aajna még semmi rúgdosást nem érzek :)

Azért ha nagyon aggódsz akkor menj el dokihoz (csodák mindig lehetnek) és hátha kiderül miért érzel ilyen furákat.

2014. okt. 8. 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes.

De ha egy gyógyszer mellett teherbe esel, miért szedsz ugyanolyat??????

2014. okt. 8. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:

A második gyermekemet 11 hetesen éreztem már mozogni szóval nemtudom...

Én sem úgy értettem, hogy most esek teherbe...

Nem kell velem kedveskedni kedves első válaszolo, bőven elég ha válaszoltok.

Kedves utolsó válaszoló, említettem hogy ugyanazt a nevüt szedem (iamna) vsak erősebbet!

2014. okt. 8. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt sose fogom megérteni, hogy lehet egy 16 mm-es kis babót érezni?
2014. okt. 8. 22:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mig velem nem történt meg énsem hittem hogy létezik ilyen :)
2014. okt. 9. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!