Megtartanád így a magzatot?
Megbeszélném a férjemmel, hogy szeretnénk-e még egy gyereket. Hogy bírnánk el anyagilag azt, hogy a jó munkahelyet ott kell hagyni, hogy bírnánk lelkileg az új terhességet, szülést, nevelést.. Majd ezeknek fényében döntenénk.
Én 2 gyereket szeretnék, a párom is 2 gyereket szeretne. Nekem van már 2, neki 3, de minden bizonnyal az ő gyerekét is sajátomként szeretném. Akárhogy nézzük, én 4. gyereket nem akarnék és nem tartanám meg.
Mit számít, hogy itt ki tartaná meg? Aki fanatikusan abortusz ellenes (van itt pár) az nyilván még a tizediket is megtartaná a híd alatt. Aki meg nagyon gyakorlatias, és nem különösebben hatja meg az ab, az nyilván nem tartaná meg.
Itt egyetlen dolog a lényeg, hogy TE akarod-e! Neked kell majd kihordani, megszülni, felnevelni, nem az itt válaszolóknak. Szóval inkább ülj le a férjeddel, osszatok szorozzatok, érveljetek pro és kontra, aztán hozzátok meg a ti kettőtök közös döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!