Lehet abortuszt titokban csináltatni?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy a személyem titokban maradjon. És később se lehessen visszanézni, hogy abortuszom volt.
Az a helyzet, hogy alkalmi kapcsolatom volt, bevettem esemény utánit, de sajnos pozitívat teszteltem 2 hete.
Egy vidéki városban élek, ahol apukám a kórház igazgatója, anyukám pedig a szülészeten főnővér. Tehát mindent tudnának, ha én oda bekerülnék.
Ezen kívül, TAJ szám alapján ugyebár meg tudnák nézni, ha máshol elvégeztetném.
Szeretném titokban tartani, de nem tudom, hogyan kivitelezzem. Lehet egyáltalán így megcsináltatni? Ha más nincs, megyek külföldre abortusztablettáért.
2016. ápr. 9. 18:20
32/32 A kérdező kommentje:
Meg, de inkább aggódtak, mint haragudtak. Holnap mehetek haza, lehet akkor veszekednek majd velem.
2016. ápr. 14. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!