Nyelv pc-t szeretnék csináltatni titokban, mert nem engedik a szüleim, decemberben töltöm a 18-at. Lehetséges ez valahogyan, hogy ne tudják meg? Csak az írjon, aki tényleg tudja, nem kioktatni kell!
Nem fognak személyit kérni tőled, úh simán megcsináltathatod.
Majd ne nagyon tátogj,mert látszik.
És pár napig furán fogsz beszélni...
Esetleg ha megcsináltatod, akkor gyakorolj természetesen beszélni.
Én utánanéztem kicsit, mert én tetoválást szeretnék, és ha már a piercingről is voltak dolgok kiírva... Na, szóval ez úgy megy, hogy 16 éves korig szülői nyilatkozatot kell kitölteni, én eddig bárhol néztem, letölthető volt, de ajánlom neked, hogy te is nézz szét kicsit. Telefonszámot meg kell adni, és minden esetben ellenőrzik a hitelességet(magyarul telefonálnak). Ha megvárod, míg 18 leszel, akkor onnantól azt csinálsz amit akarsz,onnantól nincs semmi nyilatkozat, telefon stb. A barát betanítása lehet, hogy jó ötlet, ha sietsz, amúgy szerintem várd meg a szülinapod, addig lehet, hogy lehetne őket(szüleid) puhítani. Én mondjuk 13! éves lányt is ismerek akinek van piercingje( állában), és ő minden reggel beteszi, mikor indul, otthon kiveszi. Lehet, h macerás, de kreatívnak kell lenni. Ja, 18 év alatt javasolják a szülő ottlétét, de nem kötelező(ellentétben a tetkóval, ahol igen). Ha gondolod, itt egy link, én náluk szeretnék majd tetováltatni, mert szépek a munkáik, úgyhogy ajánlom figyelmedbe: [link]
Ja, a viselése nem kötött nemhez, sok lánynak van, ha az oldalon megnézed, a legtöbb fénykép is csajokról van. Van ott videó is, kb. fél perc az egész, de mielőtt belevágsz, azt ajánlom, nézd meg, biztos menni fog-e. Én lehet beparáznék, meg tényleg nem mindegy, hol csináltatod, amiről linket küldtem, ott biztos igényesek és kevésbé fog a nyelved begyulladni( ha egyáltalán be fog). Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!