Lehet abortuszt titokban csináltatni?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy a személyem titokban maradjon. És később se lehessen visszanézni, hogy abortuszom volt.

Az a helyzet, hogy alkalmi kapcsolatom volt, bevettem esemény utánit, de sajnos pozitívat teszteltem 2 hete.

Egy vidéki városban élek, ahol apukám a kórház igazgatója, anyukám pedig a szülészeten főnővér. Tehát mindent tudnának, ha én oda bekerülnék.

Ezen kívül, TAJ szám alapján ugyebár meg tudnák nézni, ha máshol elvégeztetném.

Szeretném titokban tartani, de nem tudom, hogyan kivitelezzem. Lehet egyáltalán így megcsináltatni? Ha más nincs, megyek külföldre abortusztablettáért.

2016. ápr. 9. 18:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
59%
Most komolyan arra biztatjatok, hogy titkolja el a szülei elől, fizesse ki a magyarorszagi műtét többszörösét, vállalja a műtéti kockázatot úgy, hogy senkinek tud róla? Milyen ember az ilyen? Ha a szexhez felnőtt vagyok, akkor annak kovetkezmenyeihez is. Tessék oda állni a szülők elé, hogyne van, ez történt, ezt akarom. Ha nem is lesznek boldogok tőle, akkora csalódást se fogsz okozni nekik, mint a hazugsaggal és titkolozassal. Nálam pl ez megbocsathatatlan lenne. Bármikor, bármiben segítek a gyerekemnek, mindenben mellette állok, amíg őszinte. Ha hazudik, ha nem tiszta meg azzal, hogy őszinte legyen, akkor ne kelljen a segitsegem később se.
2016. ápr. 11. 06:18
 22/32 anonim ***** válasza:
16%

Hollandia repjegy 30 eu abortusz 400

2 ora otthon vagy tabletten abortus.

Nem Kerul be a rendszerbe titoktartas van az abortus klinikan.

2016. ápr. 11. 08:20
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Hol veszel 30 euróért repjegyet Hollandiába? Honnan hova? Komolyan érdekelne. Az is, hogy anélkül hogy menne bármilyen orvoshoz, hogy be lenne jelentve a gemeentehez, lenne BSN szám és fizetne a biztosítást.
2016. ápr. 11. 09:26
 24/32 anonim ***** válasza:
37%

Elozo

Abortuszt fizetos Akkor nem kell se bsn se biztositas

Egyszeruen Egy idopontot ker casa klinikan es fizet.

Ui biztositasal ingyenes

2016. ápr. 11. 09:51
 25/32 anonim ***** válasza:

Honnan hova 30 euró a repjegy? Nagyon érdekelne.

Mellesleg biztositassal se ingyenes. Eigen riziko mond valamit?

2016. ápr. 11. 10:26
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Orulok szakerto vagy Tuti voltal mar parszor ne legy buszke ra
2016. ápr. 11. 13:07
 27/32 anonim ***** válasza:
44%
Nem voltam egyszer sem, ellenben Hollandiában élek, így tisztában vagyok vele, hogy mi hogy megy, veled ellentétben.
2016. ápr. 11. 13:13
 28/32 A kérdező kommentje:
Tegnap éjjel bekerültem a kórházba, erős verzessel.. Egyelőre még nem fogtam fel a tortenteket, de nem kell külföldre mennem...
2016. ápr. 11. 13:58
 29/32 A kérdező kommentje:
Az egyik rendszeresen szedett gyogyszerem tette... Nem tudtam, hogy tilos..
2016. ápr. 11. 13:58
 30/32 anonim ***** válasza:
58%
Hát akkor végül megoldodott a gondod. Jobbulást kívánok
2016. ápr. 11. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!