Lehet abortuszt titokban csináltatni?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy a személyem titokban maradjon. És később se lehessen visszanézni, hogy abortuszom volt.

Az a helyzet, hogy alkalmi kapcsolatom volt, bevettem esemény utánit, de sajnos pozitívat teszteltem 2 hete.

Egy vidéki városban élek, ahol apukám a kórház igazgatója, anyukám pedig a szülészeten főnővér. Tehát mindent tudnának, ha én oda bekerülnék.

Ezen kívül, TAJ szám alapján ugyebár meg tudnák nézni, ha máshol elvégeztetném.

Szeretném titokban tartani, de nem tudom, hogyan kivitelezzem. Lehet egyáltalán így megcsináltatni? Ha más nincs, megyek külföldre abortusztablettáért.

2016. ápr. 9. 18:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező, gondolom, el akarod kerülni, hogy a szüleid beleokoskodjanak a döntésedbe...

Itt a pontos szlovákiai helyzet:

[link]

2016. ápr. 10. 00:27
 12/32 anonim ***** válasza:
60%
Inkabb vallald fel a tetteidet. Kicsit pofara esnek a szuleid, de biztos nem mondjsk h nem. Legalabb kiderul a szamukra is h rleg keveset foglalkoznak veled ha azt hiszik jo kislany vagy 😓
2016. ápr. 10. 02:00
 13/32 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem jobb lenne, ha elmondanád nekik :/
2016. ápr. 10. 08:53
 14/32 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem menj el barátnőiddel egy hétvégi kis kiruccanásra külföldre.

abortourism.com

Senkinek nem fogja megtudni az igazat, ha nem mondod el.

2016. ápr. 10. 19:11
 15/32 anonim ***** válasza:
62%
És mégis honnan lesz rá pénzed? Gondolom nem a szüleidtől kérsz rá, ha már annyira nem tiszteled őket hogy elmond mi a helyzet. Egyébként az euban sehol se lehet, mert ugye bekerül a rendszerbe az előző műtétek, betegségekhez így bármikor kiderülhet.
2016. ápr. 10. 20:19
 16/32 anonim ***** válasza:
52%
ja és igen, jó hogy szlovákiából hazautazhatsz pár óra múlva. És akkor mit csinálsz ha komplikáció lép fel akár a műtét alatt, akár később?
2016. ápr. 10. 20:20
 17/32 anonim ***** válasza:
27%

Milyen rendszerbe kerül be? Hagyjuk már. Ha külföldön csináltatja akkor azt nem tudják vissza követni. Főleg nem egy magánkórházban. Ha Magyarországon mész magánkórházba az se fog rólad semmiféle információt kiadni, abban biztos lehetsz és semmiféle tb nem kell hozzá, ezért fizetsz.

Az apja a kórház igazgatója az anyja meg főnővér. Szerintem akad ott pénz, nem kell aggódni, hogy nem tudja kifizetni.

Aki azt hiszi, hogy nem lehet eltikolni egy ilyen semmi kis műtétet az téved. El kell menni magánkórházba, elhiheted ennyi pénzért a nevedet se fogják megérdezni... Kontrollra meg ugyanoda kell vissza menni. Nem olyan bonyolult ez. De nem kell nekem hinni. Féljetek csak.

2016. ápr. 10. 22:52
 18/32 anonim ***** válasza:
54%

#15, semmilyen rendszerbe nem kerül bele, se Ausztriában se Szlovákiában...

"A terhesség megszakítást Ausztriában nem kötelező semmilyen hatóságnak sem bejelenteni, így a páciensek adatai titkosak maradnak." - írja az ezzel foglalkozó honlap. Ráadásul Ausztriában csak 14 éves korig kell szülő, nem 18-ig.

2016. ápr. 11. 01:12
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Mivel eus állampolgár, így de igen is bekerül. Érdekes, én tavaly külföldön(szintén eu) eltörtem a kezemet. van eus-egészségbiztosításom persze. Bementünk, elláttak, és mire hazaértem, láss csodát, a kéztörésemről már tudott a háziorvosom. Hogy hogyan? Felvitték az esetet a gépbe, az előző betegségek, műtétek részbe.ja és ha valami csoda folytán nem derül ki akkor, az első terhességnél kifog.
2016. ápr. 11. 06:12
 20/32 anonim ***** válasza:
53%
Meg ha hazudozik a szüleinek, nehogy már az ő pénzükön menjen abortáltatni. Oldja meg saját zsebből.
2016. ápr. 11. 06:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!