Lehet DNS tesztet csináltatni titokban?
Tehát kb. úgy mint ahogy a filmekben lehet látni, hogy 1-1 hajszál, 1 csepp vér, egy kis nyál maradék a pohár széléről.
Ja, és persze a lényeg, hogy a másik fél ne tudjon róla. Ő még kiskorú.
Tudom, hogy hivatalosan kell mindkét szülő beleegyezése, de ha semmi extra papír vagy pecsét, vagy hasonlóra nincs szükségem, csak magára a tényre?
Esetleg bármi más módon vércsoport, stb. lehet következtetni, vagy gyanút megerősíteni?
Amit az Amerikai (tehát teljesen más jogrendszerben!!!) filmekben tesznek a nyomozók (tehát teljesen más hatáskörrel, mint te, és jogokkal)?
Ezt a kérdést gondold át újra:)
további kérdésem: Magyarországon miért nem Dunkin Donuts-os fánkot esznek a rendőrök, mint az amcsi filmekben?
Drága a teszt,és ahhoz el kéne vinni a gyereket is.
Gondolom semmi sem megoldhatatlan,minden csak pénz kérdése.
Amúgy hasonlít rád,úgy látod?
Vércsoport már jó lehet
Lehet csináltatni hajhagymás hajszálból is nem csak nyálból. Lehet jelszavas is...35ezertől vannak az árak...keress rá googlban
"Amúgy hasonlít rád,úgy látod?"
Hát pont hogy nem. Se külsőre se belsőre.
És hát a házasságunk alatt volt hogy félrelépett a kedves feleségem, illetve ismerősök is susmognak, meg ezt és azt "tudják".
Most megnéztem a neten. Van több oldal is. Nem láttam olyat, hogy kell szülői beleegyezés. Van olyan, ahol csak a gyerek és a feltételezett apa nyálmintája kell.
Egyébként az, hogy mennyire hasonlít vagy nem hasonlít a gyerek, teljesen irreleváns ilyen szempontból. Lehet, hogy a gének úgy kavarodtak, hogy valamelyik távolabbi felmenőre hasonlít inkább, mint a szülőkre.
De itt már olyan kérdést is olvastam, hogy valaki azért akadt ki, mert hasonlított a gyerek valakire a családban :)
Mennyi idős a gyerek?Rutin orvosi vizsgálatként nem lehetne neki beadni a dolgot?
Picit googliztem ezt a cikket találtam
Azt olvasom hogy az egyénnek kell beleegyeznie és a gyerek gyámjának.Szóval ha te vagy az apja meg egyben a vizsgált személy is akkor anyukát kihagyhatod az egészből.
anno azért kivágták az asszonyt ha vörös lett a gyerek haja egy amúgy barna hajú családban, aztán kiderült hogy az egyik felmenő ír volt :D
Van benne így lehetőség hogy a feleséged félrelépett,de ne a külső/belső alapján ítélj,inkább a DNS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!