Lehet DNS tesztet csináltatni titokban?
Tehát kb. úgy mint ahogy a filmekben lehet látni, hogy 1-1 hajszál, 1 csepp vér, egy kis nyál maradék a pohár széléről.
Ja, és persze a lényeg, hogy a másik fél ne tudjon róla. Ő még kiskorú.
Tudom, hogy hivatalosan kell mindkét szülő beleegyezése, de ha semmi extra papír vagy pecsét, vagy hasonlóra nincs szükségem, csak magára a tényre?
Esetleg bármi más módon vércsoport, stb. lehet következtetni, vagy gyanút megerősíteni?
Hát, kemény helyzet.
1. Ha a feleség ilyen kikapós menyecske, miért van még mindig vele? A szavain érződik a bizalmatlanság, így meg nem sok értelme van a dolognak.
2. Létezik 2 mintás és 3 mintás DNS vizsgálat. Az anyát ki lehet hagyni a dologból. A "privát" vizsgálatot azonban nem fogadja el a bíróság, hanem elrendelnek egy hivatalos vizsgálatot. Nem olcsó, a per vesztese fizeti.
Én titkon reménykedem, hogy az Öné a gyerek. Ha viszont nem, senki nem várhatja el Öntől, hogy hazugságban éljen.
Figyelj! Tök mindegy, hogy mit írtak itt, a lényeg, hogy már egy szál hajból, vagy nyálból is meg tudják állapítani 30-40 ezerért, hogy van-e közöd a gyerekhez?!
Ennek tudatában kezdeményezheted -ügyvéd segítségével- a bíróságon a pert.
Az akkor kirendelt hivatalos szakértőt, már a vesztes fél, azaz a félrekefélős nejed fizeti majd!!
Ha viszont akkor fogant a gyerek amikor veled is éppen kegyeskedett lefeküdni a "felesleged", akkor el kell döntened, hogy továbbra is vele maradsz-e, mint "csapatjátékos".
"Ha a feleség ilyen kikapós menyecske, miért van még mindig vele? A szavain érződik a bizalmatlanság, így meg nem sok értelme van a dolognak. "
De hát nem vagyok vele.
Szó szerint mindennel lehúz (kb. én tartom el az új csávóját), és mindig a gyerek az indok, mert tudja, hogy szeretem.
Félreértés ne essék, nem utálnám ezután a kislányt, de nem mindegy hogy rá költöm a pénzem, vagy az asszonykára és a csávójára "gyerektartás" címszó alatt.
"magyar jogban nem számít ki a biologia apa"
Ez alatt mit értesz?
Tehát ha kiderülne, hogy nem én vagyok az apa, akkor sem érnék vele semmit, ha utána bíróságtól kérnék egy hivatalos dns tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!