Te megtartanál egy beteg babát?
Nem.Önző és alkalmatlan vagyok erre.
Csodálom azokat akik önfeladással és hatalmas áldozatok árán nevelnek beteg gyerekeket,őszintén le a kalappal előttük,de én erre nem vagyok képes.
Mentális betegséggel, végtaghiánnyal (ami nem azt jelenti, hogy 5 kisujja helyett csak 4 van), vagy egyéb halálos betegséggel (jó eséllyel csak pár évet élhetne) nem tartanám meg.
Hogy mik azok a betegségek? Ezt így nehéz megmondani.
Az unokaöcsém egy vesével született. Fennállt a kockázata, hogy valami egyebet is hoz magával, de a testvérem komoly vizsgálatokon esett át és úgy állapították meg, hogy nincsen más baja "csak" egy veséje van.
Megtartották, mert az orvosok azt mondták, hogy ezzel teljes életet élhet. Az extrém sportokat hanyagolni kell, vesedonor sem lesz belőle, de egyébként normális életet élhet. Egy ilyen esetben például én is megtartanám.
Másik unokahúgom pedig pitvarok közti lyukkal született. Gyakrabban kell vizsgálatra járnia, de egyébként semmi problémája. Pont olyan, mint egy egészséges kislány.
Magamtól meg nem tudok egyéb betegségeket felsorolni, mert nem vagyok orvos. Biztos van olyan, ami mellett megtartanám, de ezek közé egészen biztosan nem tartozik az, amit az elején felsoroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!