Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek beteg baba miatt volt...

Akinek beteg baba miatt volt 2. trimeszteri terhesség megszakítása indított szüléssel, mikor jelentkezett az első menzesze?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy most 3-4 hónapot várni kell a próbálkozással, de a fiamnál a szülés után 1 évvel volt csak az első menzeszem, igaz szoptattam (még most is), ez befolyásolhatta. De megőrülök, ha megint ilyen sokáig elmarad. :( Szeretnénk a kistesót nagyon. Csak érdekelne, hogy aki járt hasonló cipőben, mint én, hogy alakult a szomorú esemény után.
2015. okt. 30. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Visszaállt a ciklusom 30-31 naposra nagyon hamar.
2015. okt. 30. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom a történteket!

Ha szeretnélbeszélgetni itt vagyok.

Eléggé aggódtam mikor fog megjönni a menses nekem 34napon megjött szépen lezajlott

2015. nov. 3. 21:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyelőre még csak a 16. napon járok, kíváncsi vgyok mennyi idő alatt fog beállni. Kontrollra pár nap múlva megyek.
2015. nov. 6. 16:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 2.! Köszönöm. Érdekelne, hogy veled mi történt. Szívesen beszélek priviben. Mostanra megpróbáltam elfogadni a történteket, ezen változtatni sajnos nem lehet. :(
2015. nov. 6. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:
írj nyugodtan privit
2015. nov. 16. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!