A bnőmnek jan.6ikán jött meg a mensije,4 nappal hamarabb,28 napos cikl. vannak, minden vasárnap együtt vagyunk ÚGY. Most feb 3. lett volna beteg de semmi, elsejére hittük hogy lesz (hosszú mese) igy két napot stresszeltünk pluszba Szerintetek mi van?
Talán be kéne fejezni a megszakításos védekezést, és vagy gumit húznod a farkadra, vagy a barátnődnek elkezdeni gyógyszert szedni.
Hiába van önkontrollod, elég gyerek fogant már eme "védekezés" mellett.
Most vegyetek tesztet, aztán reménykedjetek, hogy megúsztátok. Utána folytassátok az önkotrollos szexet vele, aztán egy hónap múlva írd ki ugyanezt a kérdést...
Ha nektek jobb mindig idegeskedni...
Mi is megszakításosan csináljuk, de azért, mert nekünk bármikor jöhet baba, nem zavarna, örülnénk neki, mivel házasok vagyunk, és van anyagi háttér. Így nem felelőtlenség a dolog, de nektek az.
Lassan egy hónapja volt abortuszom... és mi is megszakítással szexeltünk, azért nem írom, hogy védekeztünk, mert ez nem védekezési módszer... soha többet úgy... és soha többet látni se akarom azt a férfit, aki azt mondta, hogy ő nem akarja azt a gyereket...
Hidd el, nem éri meg így. Évekig nem csúszott be... és most... tessék... túl életem első abortuszán... de az utolsó volt, az biztos.
Ne tegyétek ki magatokat ennek.
Ezt a "ki tudom venni időben" dumát felejtsd el.
Húzz szépen gumit, ezzel a heti egy alkalommal olcsón ki is jössz.
Legalább olcsóbban, mint egy abortusz költsége, vagy minimum 18 év felelőssége.
Én gyógyszert szedtem, és antibiotikum kúrám volt. Nem akartunk gumit venni, ezért megszakítással próbálkoztunk. Négy és fél éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!