Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Te megtartanál egy erőszakbol...

Te megtartanál egy erőszakbol fogant magzatot?

Figyelt kérdés
A kérdés csak általános. Olvasgattam ezen az oldalon, és meglepődtem hogy vannak válaszolok akik ilyenkor is ellene vannak. Vannak olyan nők, fiatal lányok akik a megrazkodtatastol, trauma miatt nem mennek időben orvoshoz. Tisztességes ilyenkor rákényszeríteni egy nőre azt hogy megszulje annak a gyereket aki megalazta? Nem provokálni akarok, csak a vélemények érdekelnek.
2015. júl. 28. 14:46
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Egyértelműen nem. Nyilván tudom, hogy a gyerek nem tehet arról, hogy mi miatt fogant meg és hogyan, és milyen apától, de ha hagynám megszületni, és ránéznék az arcára, csak arra tudnék gondolni, hogy megerőszakoltak, és így lett ő. Tehát magam miatt nem tartanám meg.
2015. júl. 28. 14:52
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Férjnél vagyok és van két gyerekem. Ha erőszakból fogganna meg most egy kisgyerek,később semn tudnám nem ahhoz az esethez kötni, ami akkor velem történt. Nem azt élném át vele, mint a másik kettővel a terhesség alatt.

De egyébként is egy ilyen után tuti mennék a nőgyógyászomhoz eseményutáni tablettáért!

2015. júl. 28. 14:52
 3/19 anonim ***** válasza:
59%

Én nem tartanám meg. Alapból, ha becsúszna egy kisbaba a baràtomtól, akkor nem vetetném el, sőt akkor sem, ha egy egyéjszakás kalandból foganna, hiába vagyok fiatal (mondjuk nem volt még részem ilyenben, ez egy felvetés). Mindkét esetben vállalnám a felelősséget.

Viszont engem az erőszakból fogant gyerek mindig az erőszakra emlékeztetne, illetve nem akarnám, hogy egy ilyen alaktól gyerekem legyen. Hiába nem tehet róla a gyerek, egyszerűen nem tudnám valószínűleg úgy szeretni őt, ahogy kéne és nem akarok neki ilyen életet. Ugye a megoldás erre az eseményutáni, de sajnos ahogy mondod, a traumától nem mennek azonnal dokihoz az emberek...

A rákényszerîtés a legrosszabb dolog viszon, azt még büntetném is.

18/L

2015. júl. 28. 14:54
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Én egész biztos nem tartanám meg,veled értek egyet.Nagyon gáz,amikor valakit annyira csak a szülés,gyereknevelés motivál,hogy egy olyan gyereket is megtartana,akire ha ránéz,mindig a kegyetlenség jutna eszébe,amin keresztülment.Nagyon remélem,hogy nagyon kevés ilyen nő van,mert ez szánalmas.
2015. júl. 28. 14:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tartanám meg de kettesnél a pont, van 72 órás tabletta.
2015. júl. 28. 15:07
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
igen, természetes a 72 órás tabl.
2015. júl. 28. 15:10
 7/19 anonim ***** válasza:
30%

Nekem megölni(abortusz) nem lenne szívem,látván,hogy mennyi nő vágyik kisgyermekre,és van akinek soha nem lehet.

Mivel ugyanannyi joga van az élethez,mint nekem,vagy bárki másnak örökbeadnám. Ha szerető családba kerül,akkor én sem fogok azon kattogni,hogy megöltem valakit. (Az erőszakolón ha én nem is,pár ember miattam bosszút állna.)

Viszont ha megszültem,és egyszerre arcon csap az anyaság érzése,akkor lehetséges,hogy megtartanám. Nem törvényszerű,hogy az apjára fog hasonlítani. Viszont mindent megtennék annak érdekében,hogy tisztességes,becsületes,jószívű embert neveljek belőle.

Lehet,hogy ő lesz az a kis csoda,aki miatt értelme lesz reggel felkelnem,este lefeküdnöm, és lehet,hogy ő ad majd értelmet az életemnek.

2015. júl. 28. 15:14
 8/19 anonim ***** válasza:
45%
én először bevennék esemény utánit, de az ha valamiért nem segítene, vagy nem lenne rá lehetőségem, akkor örökbe adnám. nem tudnám megölni, de szeretni se.
2015. júl. 28. 15:58
 9/19 anonim válasza:
36%
én megtartanám, mert akármit tett velem az a férfi, a baba nem tehet róla, és biztos vagyok benne, hogyha megszületne, abban a pillanatban rögtön ugyanúgy megszeretném, mintha nem így fogant volna:) persze nagyon rossz emlék lenne, ha megerőszakolnának, de én a gyerekemben nem ezt látnám:) és sosem tudnám elvenni egy magzattól az életet
2015. júl. 28. 16:05
 10/19 A kérdező kommentje:
Akik azt írják hogy megszulnek, és nevelnek azoktól kérdezném, hogy a párotok vagy a férjetek mit szólna hozzá? Nem lenne kellemetlen dolog ha a gyerek az elkövetőre hasonlitana külsőre vagy ha a jellemvonasait vennetek észre rajta? Hogy vonatkoztatnatok el ettől?
2015. júl. 28. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!