Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erőszakból fogant babát...

Erőszakból fogant babát megtartanál, ha már évek óta próbálkoztok és nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés
Bizonyos szempontból elméleti kérdés, nem én vagyok ebben a helyzetben, de érdekel, hogy ti mit gondoltok.
2012. jún. 20. 23:16
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
2012. jún. 20. 23:20
 2/37 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem meg. Az a gyerek ugyanúgy megérdemli az életet, mint a többi. Nem tehet róla.
2012. jún. 20. 23:22
 3/37 anonim ***** válasza:
42%
igen az én vérem nem vetetném el az biztos
2012. jún. 20. 23:27
 4/37 ava87 ***** válasza:
50%
Így, hogy nem vagyok ebben a helyzetben, azt mondom, hogy megtartanám, nálam lelkiismereti okokból nem opció az abortusz, még ilyen esetben sem, viszont azt is megértem, ha valaki ilyen helyzetben nem tartaná meg. Mondjuk azt nem tudom, hogyan és mennyire sikerülne feldolgoznom a történteket.
2012. jún. 20. 23:30
 5/37 anonim ***** válasza:
54%
Én még az én életemet is kioltanám, nemhogy a magzatét. Tény, h ő nem tehetett róla, de én nem lennék képes az emlékekkel élni.
 6/37 anonim ***** válasza:
68%
Ja, majd pont ha van párkapcsolatom és mellette megerőszakolnak és ebből teherbe esnék, akkor megtartanám...... IStenem mennyire unatkozhatsz! Egy idegen, agresszív, elmebeteg ember gyerekét hordjam ki hogy aztán az a gyerek folyton arra a napra emlékeztessen engem és a páromat is?! Beteg az, aki ezt vállalná!
 7/37 anonim ***** válasza:
54%

Az eutanázia és az abortusz után feltetted a 3. legnehezebb erkölcsi kérdést ami létezhet (szerintem)

Válaszom: nem tudom, jelen helyzetemben azt mondom meg.

2012. jún. 20. 23:31
 8/37 A kérdező kommentje:

Párom férfiként azt mondj, őt valószínűleg nem az zavarná, hogy nem az ő vére, hanem már alapból bántaná a tudat, hogy nem tudott megvédeni, tőle nem lettem terhes és félne, hogy ezeket a kudarcokat látná a gyerekben.

Elgondolkodtatott...

2012. jún. 20. 23:33
 9/37 A kérdező kommentje:

Igazából azt a részét teljesen megértem, ha valaki nem tartaná meg az átélt trauma miatt.

De az apa személyével kapcsolatos dolgok esetében (erőszakos, söpredék, stb.) honnan tudom, hogyha örökbe fogadok egy babát, neki milyen az apja, vagy akár az anyja?

2012. jún. 20. 23:48
 10/37 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Ha a szerelmemtől nem sikerült a baba (mert ugyebár elméletileg, ha vele nem jött össze, ellenben az erőszak során igen, akkor miatta nem sikerült a baba), akkor nem egy olyan féregtől akarok gyereket, aki ilyen módon bántalmazott. Örökké az jutna eszembe, ha a gyerekre nézek, meg a párom is hogy érezne ezek után??? Ő nem tudott gyereket csinálni, egy férfi meg erőszakkal magáévá tesz én meg megtartom a "gyümölcsét"? Kizárt!
2012. jún. 20. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!