Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erőszakból fogant babát...

Erőszakból fogant babát megtartanál, ha már évek óta próbálkoztok és nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés
Bizonyos szempontból elméleti kérdés, nem én vagyok ebben a helyzetben, de érdekel, hogy ti mit gondoltok.
2012. jún. 20. 23:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
29%

A baba nem tehet semmiről,tényleg képes lennél kioltani az életét?

Miért nem akkor gondolkoztál ezen amikor még tehettél volna valamit időben?Nem hallottál még a 72 órás esemény utánni tablettáról?

2012. jún. 21. 00:07
 12/37 anonim ***** válasza:
18%

Megtartanám. Az is elég szörnyű, ha megerőszakoltak, minek még gyilkossággal is tetézni?

Másrészről ha évek óta nem jön össze a baba, ott komoly gondok lehetnek, és az abortusz nem hat épp jótékonyan a szervezetre.

Az nem kizárt, hogy a gyereket inkább örökbe adnám, de meg nem ölném. Másrészről szerintem évek múltán az erőszak emléke elhalványul a gyerekhez képest, hiszen egyszer volt és régen, a gyerek meg együtt élne velünk. Szóval valószínűleg nem is adnám örökbe, csak ha kiderül, hogy tévedtem :)

2012. jún. 21. 00:15
 13/37 anonim ***** válasza:
18%

Jah!

20 asnál a pont!

3. hónapig meg még simán ki is szippantják!

meg van oldva a gordiuszi csomó!

2012. jún. 21. 00:15
 14/37 anonim ***** válasza:
60%

Mennyi itt a válaszológ átlagéletkora?

16 év kb?

2012. jún. 21. 00:17
 15/37 anonim ***** válasza:
77%
Én nem, félnék, hogy olyan természete lenne, mint az apjának.
2012. jún. 21. 00:18
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Képtelen lennék rá. Akit már megerőszakoltak, tudja, hogy mit érez az áldozat: rettegést, gyűlöletet. Nem lennék képes szeretni azt a kisbabát. Sajnálom, de ez van.

21n

2012. jún. 21. 06:35
 17/37 anonim ***** válasza:
89%

Elkeserítő a válaszadók többsége milyen sivár lelkületű, és ostoba!

Így beszélni egy ilyen nehéz témáról! Remélem idővel felnőnek, és belátják mennyire szánalmasak! Ha nem, akkor csak sajnálni tudom őket!

Nehéz kérdés! Bennem annyi gyűlölet lenne, hogy az elkövető iránt, hogy elsődleges célom az lenne, hogy megbűnhődjön. Ha lenne elég lélekjelenlétem biztos eseményutáni tablettát vennék be... Gondolom ezt az opciót a kórházban is felajánlanák. Így végülis meg sem tudnám megfogant-e a baba vagy sem. Ez valahol ettől a nehéz döntéstől megkímélne.

2012. jún. 21. 06:40
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartanám meg. Ha nem lehetne gyerekem, egy erőszakos féregtől akkor sem kellene. Az erőszakot, örül az ember, ha fel tudja dolgozni. Sokszor egy életen át se sikerül. Hát még, ha konkrét emlék is marad utána: egy gyerek. Nem segítene elfelejteni az esetet, az biztos.

Akik meg itt dobálóznak a gyilkosság, meg megölni a babát szavakkal, azok gondolkozzanak már el! Itt nincs szó babáról, embrióról van szó, és nem gyilkosságról, hanem felelős döntésről egy tragédia után!

28L

2012. jún. 21. 07:47
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
nem.
2012. jún. 21. 07:58
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartanám meg!
2012. jún. 21. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!