Erőszakból fogant babát megtartanál, ha már évek óta próbálkoztok és nem jön össze a baba?
Biztos,hogy nem..már bocs de aki itt fröcsög,hogy igy meg úgy gyilkosok hát szerintem nagyon huzza meg magát,és örüljön ,hogy sosem volt ilyen helyzetben.Biztosíthatom,hogy nem tartanátok meg,se ti se más normális ember sem.
Jó,ha fel tud idővel valaki dolgozni egy ilyen szörnyű élményt. És -már bocs- de egy úszkáló sejtcsomó vagy embrió nem ér ennyit. Aki ráadásul egy undoritó agresszív állattól van,aki esetleg még ismerős vagy ne adj isten rokon is! Sírva szaladnátok a műtőasztalra ,hiába nagy itt a szátok..és ez kegyetlenül fog hangzani,de ki a fenét érdekel,hogy szerintetek az egy kis élet,meg a gyerek nem tehet semmiről blablabla? Nem kell mártírkodni.én ahogy lehet rögtön elvetetném,mert undorító a feltételezés is,hogy nekem egy élő inkubátornak kéne lennem egy olyan gyerek számára,ami erőszakból fogant.Miért lenne fontosabb,mint egy húsvér felnőtt ember,ezt nem értem.
Én is ellene vagyok az abortusznak ,mint "fogamzásgátló eszköz"nek,a felelőtlen szexnek ..de egy pár válasz itt nagyon felnyomta az agyvizemet.Szerintem fogalmatok sincs miről beszéltek,és örüljön is inkább aki itt játsza az erkölcscsőszt.
szerintem normális embernek ez nem kérdés.
annyi lélekjelenlét kell, hogy legyen, hogy elmenjen kórházba, kérjen 72 órásat.
egyébként a statisztikák szerint nagyon ritkán idegen ember az erőszaktevő. fenti példák is mutatják, hogy lehet ez egy nevelőapa, szomszéd, nagybácsi, vagy akár a nő élettársa, férje.
vagy ha mégis idegen, akkor ott a nő is ludas.
A válasz 37%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
Bocs, de mi van?!!! Ha idegen, akkor a nő is ludas?!!!! Jól értem amit írtál?
Hány eset van, mikor úgy támadnak meg nőket, kislányokat, vagy idős néniket, hogy belép a liftbe, vagy sétál hazafelé. Miben ludas? Abban, hogy rosszkor volt rossz helyen? Már bocsánat, de volt az az eset, ahol szerencsétlen anyuka pici babájával hazaért, és a támadó belökte az ajtón. A saját lakásában támadtak rá!
De én azt mondom, ha a nő meztelenül sétál végig a városon, az sem jogosít fel senkit a nemi erőszakra!!!
ellenzem az abortuszt, 100%-ban biztos vagyok benne, hogy nem tartanám meg. Nem tudnám szeretni azt a gyereket.
17 hos kislány anyukája
Biztos,hogy nem..már bocs de aki itt fröcsög,hogy igy meg úgy gyilkosok hát szerintem nagyon huzza meg magát,és örüljön ,hogy sosem volt ilyen helyzetben.Biztosíthatom,hogy nem tartanátok meg,se ti se más normális ember sem.
Jó,ha fel tud idővel valaki dolgozni egy ilyen szörnyű élményt. És -már bocs- de egy úszkáló sejtcsomó vagy embrió nem ér ennyit. Aki ráadásul egy undoritó agresszív állattól van,aki esetleg még ismerős vagy ne adj isten rokon is! Sírva szaladnátok a műtőasztalra ,hiába nagy itt a szátok..és ez kegyetlenül fog hangzani,de ki a fenét érdekel,hogy szerintetek az egy kis élet,meg a gyerek nem tehet semmiről blablabla? Nem kell mártírkodni.én ahogy lehet rögtön elvetetném,mert undorító a feltételezés is,hogy nekem egy élő inkubátornak kéne lennem egy olyan gyerek számára,ami erőszakból fogant.Miért lenne fontosabb,mint egy húsvér felnőtt ember,ezt nem értem.
Én is ellene vagyok az abortusznak ,mint "fogamzásgátló eszköz"nek,a felelőtlen szexnek ..de egy pár válasz itt nagyon felnyomta az agyvizemet.Szerintem fogalmatok sincs miről beszéltek,és örüljön is inkább aki itt játsza az erkölcscsőszt.
Teljesen igazad van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!