Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erőszakból fogant babát...

Erőszakból fogant babát megtartanál, ha már évek óta próbálkoztok és nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés
Bizonyos szempontból elméleti kérdés, nem én vagyok ebben a helyzetben, de érdekel, hogy ti mit gondoltok.
2012. jún. 20. 23:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
80%

Azért gondoljuk már végig? Főleg azok, akik megtartanák és még kardoskodnak is, hogy jaj de ne legyél gyilkos meg hasonlók!

Az erőszak bűncselekmény, ennek következtében lett terhes valaki. Szerintem ilyen csak a filmeken létezik, hogy még ennek ellenére is megtartja.

Vannak esetek, amikor nem elítélendő az abortusz! ez egy ilyen eset! Ne beszéljünk már itt gyilkosságról! Az egy teljesen más tényállás!!!!

2012. jún. 21. 08:37
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
pedig a 72 órás tablettás válasz egyáltalán nem hülyeség. olyan megerőszakolásról még nemigen hallottam, hogy a nőt utána még 3 napig fogva tartották, márpedig ha velem (ne adj' Isten) ilyesmi történne, az első utam biztosan a kórházba vezetne, és természetesen kérnék 72 órás tablettát. teljesen logikus, és magától értetődő, és így nincs abortusz-dilemma, mert meg sem fogan a gyermek.
2012. jún. 21. 08:37
 23/37 anonim ***** válasza:
76%

Egyrészt az első utam nem a rendőrségre, hanem az ügyeletes orvoshoz vezetne. Másrészt, biztosan nem lennék képes megtartani, még olyan áron sem, ha így már sosem lehet gyerekem. Ha valakinek nehezen jön össze a baba, akkor egy abortusz nem valószínű, hogy rásegít.

Nekem minden áldott nap az jutna eszembe, hogy megerőszakoltak, a páromnak pedig az, hogy nem volt képes megtermékenyíteni, míg egy erőszaktevő igen.. Szóval nem, nem tartanánk meg.

2012. jún. 21. 08:57
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Elkeserítő a válaszadók többsége milyen sivár lelkületű, és ostoba!

Így beszélni egy ilyen nehéz témáról! Remélem idővel felnőnek, és belátják mennyire szánalmasak! Ha nem, akkor csak sajnálni tudom őket!

Nehéz kérdés! Bennem annyi gyűlölet lenne, hogy az elkövető iránt, hogy elsődleges célom az lenne, hogy megbűnhődjön. Ha lenne elég lélekjelenlétem biztos eseményutáni tablettát vennék be... Gondolom ezt az opciót a kórházban is felajánlanák. Így végülis meg sem tudnám megfogant-e a baba vagy sem. Ez valahol ettől a nehéz döntéstől megkímélne.

A válasz 89%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A hozzászólásom első fele azokra a válaszokra vonatkozott, melyeket szerencsére már töröltek, mert felháborítóan gusztustalanok voltak! Csak azért írtam ezt meg, nehogy valaki, aki később csatlakozik a témához félre értse!

2012. jún. 21. 09:21
 25/37 anonim ***** válasza:
67%

A kérdésre a válaszom, hogy kizárt, hogy megtartanám.

Viszont. Anyukám falujában él egy nő. 2 tündéri fia van, és olyanok, mint 2 tojás, szinte mindenben hasonlítanak. Azt nem tudom, hogy a férjével együtt voltak-e már, mikor megerőszakolták, de a nagyobbik gyermek az erőszak következménye. Nem látszik meg a gyerekeken, szeretik mindkettőt. Én nem tudnám ezt csinálni.

Akit meg megerőszakolnak, sokk hatása alatt áll, akkor is, ha nem volt túl brutális a támadás. Értem ez alatt azt, hogy csak simán közösültek vele, és viszlát. Akit meg még össze is vernek, és/vagy késsel, miegymással fenyegetik előtte, alatta, utána, azon van, hogy elfelejtse a szörnyűségeket, és nem a 72 órás tabletta fog az eszében járni.

Eszembe jutott még valaki. A szomszédasszonyomat 8 évig!!!! szinte minden nap megerőszakolta a nevelőapja. 2 gyereke lett tőle, mert nem engedte abortuszra. A gyerekeket hol engedte az anyjukhoz, hogy elszakította tőle, addig a lány anyjánál voltak, aki a nevelőapuka felesége. ( ja, neki is volt egy a kisebbik fiúval egykorú fia ugyanattól a hapsitól) A lányt addig bezárta egy sufniba. A gyerekek mára idegbeteget, és kezelhetetlenek. Nem hallgatnak az anyjukra. Talán ez is számít, hogy anyuka csupán 15 éves volt, mikor az első gyereket szülte. 17, mikor a másodikat. Ő nem kérte, nem akarta azokat a gyerekeket. Mégis meg kellett, hogy tartsa őket.

2012. jún. 21. 09:28
 26/37 anonim ***** válasza:
76%
Soha.
2012. jún. 21. 10:13
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyedülállóként sem, úgy meg pláne nem, hogy még a páromat is folyton emlékeztessem arra, hogy mi történt velem, meg arra, hogy neki bezzeg nem sikerüt teherbe ejtenie.
2012. jún. 21. 10:21
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert aki nőket erőszakol az nem normális és soha nem szülnék a világra egy gyereket, aki ezt örökölheti. Így is éppen elég beteg ember van a világon, nem kell még több.
2012. jún. 21. 10:31
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
nem tartanám meg
2012. jún. 21. 11:28
 30/37 anonim ***** válasza:
15%

szerintem normális embernek ez nem kérdés.

annyi lélekjelenlét kell, hogy legyen, hogy elmenjen kórházba, kérjen 72 órásat.

egyébként a statisztikák szerint nagyon ritkán idegen ember az erőszaktevő. fenti példák is mutatják, hogy lehet ez egy nevelőapa, szomszéd, nagybácsi, vagy akár a nő élettársa, férje.

vagy ha mégis idegen, akkor ott a nő is ludas.

2012. jún. 21. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!