Te megtartanál egy erőszakbol fogant magzatot?
Egyszer volt itt egy kérdés, hogy valaki még túl fiatal volt, nem merte elmondani mi történt aztán késő volt elvetetni a babát és örökbe adta. Aztán 18 évesen felkereste a gyerek és megkérdezte h miért adták örökbe.
Most erre mit lehet mondani?
Ha elmondja a gyereknek, lelkileg még jobban tönkrevágódik,megutálja magát egy örök életre, de ha meg nem mondja el, akkor is értéktelennek fogja tartani magát,h az anyja eldobta ok nélkül, mert nem küzdött érte, pedig megtehette volna.
Komolyan erre nincs jó válasz!
Engem megerőszakoltak.
Az az érzés, az a sokk szinte leírhatatlan.
Úgy tudnám leírni, mintha a saját tudatom kómába esett volna.
Sokáig ki sem bírtam mondani. Egy-Két embernek meséltem róla úgy, hogy "egy barátnőmet megerőszakolták".
A legutolsó dolog, ami eszembejutott akkor, az a terhesség. de szerencsére nem lettem terhes.
Vannak maradandó nyomai így is. Nem hiányzott volna mellé még egy terhesség-szülés nyoma is.
Utolsó! Javaslom olvasd el ezt a cikket:
kismamakonyvtar.hu/Nem-vart-gyermekaldas/Guttmacher-Intezet-Posztabortusz-szindroma
A 15-ösnek van igaza; bár én megfordítanám, elsősorban a gyerekben esetlegesen öröklődő tulajdonságok miatt tartanám kívánatosnak a szelektálást. Bocs.
Nem hiszek a "nevelés és környezeti behatások" szerepében. Csak magunkat próbáljuk nyugtatni, igazolni.
Persze az erőszak is definiálható különbözőféleképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!