Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Te megtartanál egy erőszakbol...

Te megtartanál egy erőszakbol fogant magzatot?

Figyelt kérdés
A kérdés csak általános. Olvasgattam ezen az oldalon, és meglepődtem hogy vannak válaszolok akik ilyenkor is ellene vannak. Vannak olyan nők, fiatal lányok akik a megrazkodtatastol, trauma miatt nem mennek időben orvoshoz. Tisztességes ilyenkor rákényszeríteni egy nőre azt hogy megszulje annak a gyereket aki megalazta? Nem provokálni akarok, csak a vélemények érdekelnek.
2015. júl. 28. 14:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy tartanam meg..hogy egesz eletemben emlekeztessen a tortentekre?!
2015. júl. 28. 17:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Egyszer volt itt egy kérdés, hogy valaki még túl fiatal volt, nem merte elmondani mi történt aztán késő volt elvetetni a babát és örökbe adta. Aztán 18 évesen felkereste a gyerek és megkérdezte h miért adták örökbe.

Most erre mit lehet mondani?

Ha elmondja a gyereknek, lelkileg még jobban tönkrevágódik,megutálja magát egy örök életre, de ha meg nem mondja el, akkor is értéktelennek fogja tartani magát,h az anyja eldobta ok nélkül, mert nem küzdött érte, pedig megtehette volna.

Komolyan erre nincs jó válasz!

2015. júl. 28. 20:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem megerőszakoltak.

Az az érzés, az a sokk szinte leírhatatlan.

Úgy tudnám leírni, mintha a saját tudatom kómába esett volna.

Sokáig ki sem bírtam mondani. Egy-Két embernek meséltem róla úgy, hogy "egy barátnőmet megerőszakolták".

A legutolsó dolog, ami eszembejutott akkor, az a terhesség. de szerencsére nem lettem terhes.

Vannak maradandó nyomai így is. Nem hiányzott volna mellé még egy terhesség-szülés nyoma is.

2015. júl. 29. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Utolsó! Javaslom olvasd el ezt a cikket:

kismamakonyvtar.hu/Nem-vart-gyermekaldas/Guttmacher-Intezet-Posztabortusz-szindroma

2015. júl. 29. 19:22
 15/19 anonim válasza:
100%
magam miatt sem, es a gyerek miatt sem. lehet ha felno o is olyan lesz mint az "apja" attol fuggetlenul , higy nem ugy lett nevelve..
2015. júl. 29. 21:57
 16/19 anonim ***** válasza:
soha
2015. júl. 30. 13:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Gondolom melyik kerdes az,de egy vallasi fanatikus velemenyevel ne foglalkozz.
2015. júl. 30. 22:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tartanám meg, még csak el sem gondolkodnék rajta.
2015. júl. 31. 15:41
 19/19 anonim ***** válasza:

A 15-ösnek van igaza; bár én megfordítanám, elsősorban a gyerekben esetlegesen öröklődő tulajdonságok miatt tartanám kívánatosnak a szelektálást. Bocs.

Nem hiszek a "nevelés és környezeti behatások" szerepében. Csak magunkat próbáljuk nyugtatni, igazolni.

Persze az erőszak is definiálható különbözőféleképpen.

2015. aug. 20. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!