Mennyibe kerül egy elvetetés?
A terhességet utolsó mensi első napjától számoljuk.
4 hetesen már pozi a teszt 5-6 hetesen már látni a petezsákot, esetleg az embriót is. Ne aggódj. Nagyon régóta nem úgy számolják, ahogy neked most mondták.
Nekem 6 hetesen már szívhangja is volt....
Bocs, de nem tudom megállni, tudom, hogy nem leszek népszerű azok körében, akik erőszakoskodnak itt az örökbeadással. Az a helyzet hölgyeim és uraim, hogy hazánkban így is túl sok gyermek él otthonokban, illetve csecsemőotthonban. Érdekes, a kutyának nem kellenek. Miért? Igen, tudom miért. Azért, mert a bőrük színe, hogy is mondjam csak, nem éppen hófehér, ugye, kedves kampányolók? Akkor mit sopánkodtok itt? Gyerek van, csak nektek nem kell, az örökbefogadni vágyók megválogatják ám kit visznek haza.
Sajnos egészen közelről ismerős a szituáció. Sógornőmnek agyára ment a szocpol esedékessége, a két bevállalt csemetéből csak egyet sikerült. Olyan egészségügyi okokból, amiket évekig leszarommal kezelt. Majd éppen "beesett" egy csecsemő szinte végszóra az idő lejárta előtt. Egy 16 éves kb. fehér lány adta örökbe (felelősségteljes terhesség, hát hogyne), az apa kilétét nem voltak hajlandóak felfedni, foggal-körömmel ragaszkodtak az anonimitásához. Talán 4 hós lehetett a kislány, amikor pedzegették neki finoman, hogy inkább ne a fehér ruhát részesítsék előnyben, mert kissé virít benne a gyerek. Benyalták, így jártak, ez benne volt a pakliban. Elítélem az okot is amiért örökbefogadtak, a 16 évest is, a szüleit is. Nem erről van szó. Hanem arról, hogy ha az apa kilétét felfedik, vagy a gyermeken születésekor látszott volna a bőrszíne, akkor nem hiszem, hogy elfogadják. Szívesen az arcába nevetnék, mert magának kereste ezt, de nem vagyunk vele olyan viszonyban, hogy 5 méternél közelebb kerüljön hozzám - a fenti mentalitása miatt főként.
És az örökbefogadók erős 80%-ának nem kell - mondjuk ki nyíltan - a cigány származású gyermek. Én ugyan rasszista vagyok, de hiszem, hogy nem a "vérét" örökli, egyszerűen a környezet nem mindegy, ahol felnő, ha egyébként átlagos intelligenciát örököl. Nyilván ne egy sváb család neveljen színes gyermeket, de egy nagyvárosi liberális családnak nem tökmindegy? Mégsem kell senkinek a cigány gyermek. Csak ezt szerettem volna hozzáfűzni az örökbeadós károgók hozzászólásaira reagálva. Meg kellene értenetek, hogy nem mindenki ingyenes béranya, nem keltetőgép, nem emberbaráti szeretettel működő inkubátor. Féreértitek ti ezt. Az örökbeadásnak szerintem akkor van létjogosultsága, ha a terhességmegszakítás már nem végezhető el! Valamelyik írta itt, hogy ő nem értintett, mert férfi. Nos neki tanácsolnám, hogy a két lehetőség közül vegye fontolóra az egyiket, mert így nagyon csúnya öregember lesz belőle. 1: nézzenek utána a petesejt adományozás lehetőségének, létező dolog, ahogyan a spermadonor lehetősége is adott. 2: keressen egy termékeny asszonykát. De ne az itteni segítségkérőket tekintse pácienseinek, ne itt térítsen, mert ez eléggé visszataszító képet fest a hazai örökbefogadókról, és esetleg aki eredetileg így döntött volna az is elveti a lehetőségét. Arról már nem is beszélve, hogy épp egy férfi osztja itt az észt nőknek. Neki csak azt üzenném, hogy a kasztrálás is egy bombabiztos védekezési módszer egyébként. De ha nők népszerűsítenék, akkor azt hiszem abból nem egyszerű civakodás lenne. Pedig az elbutulás ellen kiválóan megvédi az emberiséget.
ma 00:35
Abortusztol akkor az örökbeadás jobb? az mégse gyilkosság
ma 19:21
Okosakat irsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!