#24, igen, képzeld én egy olyan csodalény vagyok, aki a születést követően kezdett el levegőt venni - most szólj hozzá...:)))
Egyébként fel nem foghatom, hogy az abortuszellenesek miért járnak a "terhesség megszakítása" témába kárálni... az itteniek meg járjanak át a terhesség-témákba, és kezdjék lebeszélni az oda írogatókat, vagy mi van?
2016. márc. 29. 12:32
32/90 anonim válasza:
AMúgy nem írsz hülyeséget, az ehhez hasonló eseteknél is dugás előtt kellett volna gondolkozni. Egyébként csak válaszoltam a kérdésre, csak a mennyit azt nem anyagi értelemben vettem.
2016. márc. 29. 12:41
33/90 anonim válasza:
Oszt ki is van felhatalmazva, hogy megmondja, másnak min mikor kell gondolkodni? A "nem anyagi értelemben" az meg teljesen szubjektív, minden ember esetében más és más... ezért lehet az, hogy az adott emberé a döntés...
2016. márc. 29. 12:54
34/90 anonim válasza:
Ezért lett ki írva a kérdés, hogy megmondjuk hogy mennyi az annyi. De akkor nesze hogy elégedett legyél: +30000 Ft-dba kerül kezdésnek, ha örökbe adod a gyereket.
2016. márc. 29. 13:02
35/90 anonim válasza:
#34, kétségtelen, így is lehet nézni... a máásik oldalon meg ott van a 9 hónapnyi terhesség összes költsége, kényelmetlensége, egy terhesség és szülés 1:15000 anyai halálozással, ami pont a NÉGYSZERESE egy művi abortusz halálozásának (és minden más EÜ kockázat hasonló arányban) a biológiai apa 10,5 hónapon át való bizonytalanságban és idegbajban tartása, stb, stb... sorolhatnám még hosszasan... mindez azért, hogy egy rossz helyzetben lévő ember adjon egy eleve jobb helyzetben lévő párnak... na, ennek az elvárását nevezném én dögkeselyű-mentalitásnak.
2016. márc. 29. 13:15
36/90 anonim válasza:
Igen mert az rohadt igazságos, hogy elveszi azok elől a gyereket, akiknek nem lehet, de szeretnének. Amúgy meg a kedves apuka ha már volt esze legyártani a gyereket, igazán támogathatna is valamivel, mellesleg az ő gyereke is.
2016. márc. 29. 13:33
37/90 A kérdező kommentje:
Annyi gyerek van még amit örökbe lehet fogadni az enyémen kivül is..
2016. márc. 29. 13:38
38/90 anonim válasza:
Pont ez az hogy nem elég, többen várnak gyerekre, mint ahány gyereket örökbe fogadható és akkor még van aki "testvért" is szeretne, mert hát egyedül nem az igazi.
2016. márc. 29. 13:44
39/90 anonim válasza:
"Igen mert az rohadt igazságos, hogy elveszi azok elől a gyereket, akiknek nem lehet, de szeretnének." - nézd, nekem régi teóriám, hogy azok a nők, akik nagyon szeretnének gyereket, de nem jön össze nekik, végül közülük elég sokan elvesztik a józan itélőképességüket. Ez a mondat tökéletesen alátámasztja ezt a teóriát. Tudod, az nem valamiféle"igazságosság" kérdése, hogy ki esik teherbe és ki nem, és akiknek nem sikerül de szeretnének, azoknak nem attól nem megy, mert másoknak összejön, de nem szeretnék... a kettő között a világon semmiféle összefüggés nincs.
Az szimplán egyfajta téves eszme, ha úgy tetszik: elmebaj, amikor a meddőségi problémával küzdők az abortuszosokon élik ki a felgyülemlett haragjukat és keserűségüket a saját sorsuk okán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!