Egy baba elvetetés mennyibe kerül?
30 alatt egy kicsivel ( ahogy az előző írta)
Arra készülj fel, hogy embertelenül viselkednek az abortuszosokkal az osztályon, még azokkal is akik miss.ab.ra mennek, ami kényszer, mert ott az okokat nemm feltétlenül tudják.
3-asnak igaza van.én voltam ab-on és majdnem csak leköpködtek....
miért fizetnék én nekik?van ezeknek fizetésük...hála pénz? na hagyjuk már..én miért nem kapok hálapénzt mert megcsinálom a kötelességem???:D
ma 15:57
Büszke lehetsz az abortuszodra. Esetleg kaptál oklevelet is?
Hálapénzt pedig azért fizetünk, mert az egészség nem játék (a babáé sem, de neki már mindegy, ki lett kaparva oszt egy zacskóban kidobták a francba). Hálásan vagyunk a doktornak, hogy vigyáz ránk.
wágásiferi!
Na,előbb gondolkodj aztán írj!
15-16 éves voltam mikor teherbe estem,én szerettem volna megtartani,de anyukám nem engedte.Ebbe nem volt beleszólásom(utólag örülök,h nem lett baba,de ettől függetlenül már én is elítélem az ab-ot).
én csak a tapasztalatomat írtam le.Szerintem nem büszkélkedtem vele.Te viszont ezzel teljes mértékben lejárattad magad.(taps taps)
És egyáltalán nem értek egyet a hálapénzzel,mint ahogy borravalót is csak akkor adok ha a pincér kötelességén felül teljesít.Különben meg csak a munkáját végzi a pincér is és az orvos is.Azért pedig megkapják a fizetésüket.Tehát én nem tartozom semmivel.És azok után,hogy tb-t fizetek még úgyis ha egyáltalán nem megyek orvoshoz szerintem legyen elég nekik.Ha nem,akkor köpjék szembe magukat,ezért az aljas korrupt,gusztustalan viselkedésükért.Ez a véleményem.Ha nem tetszik,az sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!