Egy baba elvetetés mennyibe kerül?
Ha csak egy mód is van rá , tartsd meg. Én fiatalon több lánynak is engedtem hogy elvegyék a közös gyermekünket, sőt még örültem is neki :( ezt megúsztam gondoltam. Most már nagyon bánom.
Aztán egy másik lány is teherbe esett akivel már 2 éve voltunk együtt, az anyukája azt mondta hogy tiszta örültek vagyunk ha megtartjuk és tönkre tesszük az életünket, hálás vagyok Istennek hogy nem hallgattunk rá, inkább lennék életem végéig szegény mint hogy ezt a csodás gyermeket lecseréljem bármire ezen a világon. Kell hozzá bátorság, vagy inkább hit hogy minden megoldodik és biztos nehéz helyzetben vagy ha ezen gondolkozol , de egy csodás életet nem dobhatsz el büntetlenül hidd el. Mert nem a világ büntet majd hanem te saját magadat.Hiszem hogyha megtartod a gyereket Isten is meg fogja áldani az életed. Imádkozok érte hogy helyesen dönts.
"Sajnos egy ember életébe."
A legtökéletesebb válasz amit valaha olvastam ezen az oldalon. Rövid, tömör és mégis minden benne van.
Semmi szegyen nincs benne
A szexeles sajat dontes a vedekezes pedig feleosseg.
Aki nem (jol) vedkezik terhes lesz ez a szex komplikacioja.
Aki terhes lesz az pedig megint csak szabad sajat akaratbiol dont megszuli vagy megoli.
Egy legalis dontes de a donto lelkiismeretet terheli.
A legtobb abortuszt a jobb szebb elete remenyeben vegeznek el.
Felaldozzak a meg nem szuletett gyeremek eletet egy jobb elet remenyeben ami lehet el sem jon soha es a magzat halala felesleges.
Az eu szemelyzet nem bunteti az abortuszosaokat azok magukat buntetik belekepzelik a noverekbe azt hogy utalkozva neznek.
Ami ertheto hiszen az ember buntudata a legerosebb erkolcsi gat ami csak letezik onmaghunk elitelese eros.
A noverek pedig az elet megmentesere es apolasara eskudtek fel erthetoen nem kenyeztetik azokat akik eppen legalis elet elpuszutasat kerik es ebben kell segedkezniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!