Hármas ikreim lesznek inkább örüljek vagy féljek?
Figyelt kérdés
Szoval a párommal mindig is akartunk 1 babát de a fenese gondolta hogy az 1 helyett 3 lesz 2 lány baba és 1 fiu baba. Mennyibe kerülhet nekik a cuccokat megvenni? hol lehet hármasbabakocsit venni?? Milyen neveket adnátok nekik???egy panel középsõs lakásába hol lennének nektek a picik???2014. szept. 20. 08:39
1/10 anonim válasza:
a gyerekek egy szobában.mindent meg lehet venni olcsón hasznàltan, de de állapotban. a ruhák is, vannak használtan zsákszàmra a neten.nem tudom mennyi idős terhes vagy, de ideje lenne aprànként elkezdeni megvenni a dolgokat.(feltételezem hogy kb félidös mivel a nemeket tudod.
2/10 anonim válasza:
Ahogy az első írja, használtan a legjobb beszerezni mindent. Viszont a babakocsi sanszos hogy nem fog beférni a liftbe. A védőnőnél érdeklődj, úgy tudom hármasikreknél már esetleg igénybe lehet venni valamiféle segítséget az első hetekre.
3/10 A kérdező kommentje:
15. Hetes terhes vagyok. De szerintetek 3 db kiságy 1 félszobába nem lessz túl zsúfolt túl barárságtalan??
2014. szept. 20. 09:12
4/10 anonim válasza:
akkor helyet cseréltek. ti.mentek a félszobàba ők mivel több hely kell nekik a nagyobb szobába.
5/10 anonim válasza:
Neveket?Kamillla,Diána,Tamás.
6/10 A kérdező kommentje:
A kamillát hogy becézik??
2014. szept. 20. 18:39
7/10 anonim válasza:
Becézése:Kamil,Kamilka,Kami,Millla,Milka,Ella így szokták becézni.
8/10 anonim válasza:
De még eszembe jutott ikerlányok neve Melinda,Melina
9/10 anonim válasza:
Örülj neki hogy ikreid születnek.Igaz hogy 3szor nehezebb lesz ìgy de ez ritka hogy pont ikrek lesznek pont ezèrt különleges sok minden máshogy lesz.Nekem is van egy ikertesòm ès örülök neki hogy van.
10/10 anonim válasza:
Jujj, hármasikrek <3 <3 <3
A Kamilla tényleg gyönyörű név, ezer féle becézése van (Kami, Kamka, Milla, Milka). Viszont akkor a másik kislánynak is ,,virágnév'' illik :) Boróka, Viola, Jázmin... Fiúnávből nekem az Ákos a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!