Ha 20 éves koromig szinte semmi nem történt velem az életben lesznek gondjaim a későbbiekben?
Felfogás kérdése. Ha felmerült Benned ez a kérdés, lehetnek gondok...
De ha pozitívan állsz a dolgokhoz, és van önbizalmad, akkor nem lesz gond. :) Menj emberek közé!
#3-nak igaza van!
Nem dől össze a világ mert nem volt bnőd.
Nekem előbb lett sikeres vállalkozásom és alkalmazottaim, minthogy bnőm lett. Ez volt a fontos számomra.
Hát lehetnek olyan dolgok amiket pl nem tudsz majd kezelni.
Én 19 éves koromban kezdtem el bulizni eljárni stb. Most 22 leszek és nem volt barátom,de még ismerkedni se nagyon ismerkedtem.
Most lett egy jó barátnőm akinek már gyerek kora óta sok minden történt vele, 21 éves most de jó nagy élettapasztalata van sok mindent megjárt már,tapasztalt. Így amiket mond az életről nekem ledöbbentő, mert nem ebben nőttem fel,nem azokat tudtam amiket eddig.
Vannak szituk amiket nem tudok kezelni 22 éves létemre.Ami időnként eléggé aggaszt.Szerencsére ő segít nekem.
Gondjaid lesznek szerintem ettől függetlenül,mert lesznek olyan helyzetek amiket majd nem tudsz kezelni pl mert nem tapasztaltad még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!