Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mennyibe kerül egy elvetetés?

Mennyibe kerül egy elvetetés?

Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
12%
Sok ilyen felfogású ember kell, mint a 9-es és kihal a nemzet! De sebaj, vannak nemzetek akik szaporodnak helyettünk bőségesen, de majd ne csodálkozzunk ha elfoglalják életterünket és nekünk kell integrálódni hozzájuk. Valami ilyesmi kezd kialakulni napjainkban.
2016. márc. 28. 06:00
 12/90 anonim ***** válasza:
22%
A lelkiismeretednek túl sokba, egész életedbe számon kéri majd rajtad.
2016. márc. 28. 10:14
 13/90 anonim ***** válasza:
71%
#12, az elmaradását meg még inkább, mert az abortusz az legalább egy lezárt történet, a nem kívánt, de mégis megszületett gyerek meg sose lesz az, az nem néha jut eszedbe, hanem ott lesz minden pillanatodban...
2016. márc. 28. 10:47
 14/90 anonim ***** válasza:
10%
Ha elveteted akkor meg oda a nyugodt éjszakáidnak, egész életedben kínozni fog a volt gyereked tudata, mellesleg én se voltam tervezett gyerek és mégis itt vagyok.
2016. márc. 28. 11:32
 15/90 anonim ***** válasza:
2%

,,Ki sajat magzatat elpusztitja annak vere a fejere szall,,

nem tudod nem megtortenne tenni ott lesz veled mindig

eloszor csak a kiirt datumon jut eszedbe majd minden veben mekkora lenne mar a meg nem szuletett gyeremeked..

2016. márc. 28. 12:05
 16/90 anonim ***** válasza:
80%
" mellesleg én se voltam tervezett gyerek és mégis itt vagyok." - ÉS?
2016. márc. 28. 23:23
 17/90 anonim válasza:
3%
Tudod a te döntésed De van más módja is. Sosem értettem mért olyan kap lehetőséget akinek nem kell,nem él vele. Aki pedig mindennél jobban akarja annak nem adatik meg. Add örökbe, ne nézd meg ne akard tudni fiú e vagy lány. Ugyan úgy élheted utána az életed de legalább nem bűntudattal hogy elvetetted hanem azzal a tudattal hogy valaki boldogan neveli és boldogan éli világát egy jó helyen.
2016. márc. 29. 08:57
 18/90 anonim válasza:
0%
Gondolom sokan láttuk már a Juno című filmet azt ajánlom neked.
2016. márc. 29. 09:00
 19/90 anonim ***** válasza:
7%
Most hallottam hogy egyet fizet kettöt kap akció lesz az egyik kórházban,hát siess le ne maradj!
2016. márc. 29. 09:12
 20/90 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok 16-os mi lett volna ha a szüleid még magzati korban azt mondják hogy te nem kellesz és kinyiffantanak egy mozdulattal? Mert megtehették volna. Éppen ezen vitatkozunk, de látom érzed a súlyát.
2016. márc. 29. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!