Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mennyibe kerül egy elvetetés?

Mennyibe kerül egy elvetetés?

Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:
69%
#40, akkor értem, hogy miért agitálnál rá minden nőt a terhesség kihordására és a szülésre, ha akarja, ha nem. Meglepi nincs benne, az okoskodó magzatvédők többsége a csalánt a máséval verő férfi... (az "xd" meg belövi a korosztályt is hozzá...)
2016. márc. 29. 14:22
 42/90 anonim ***** válasza:
23%
"ha akarja, ha nem." Mellesleg ha nem akkor, mi a túrónak esett teherbe. Nehogy már 2016-ban "csak úgy becsússzon". Amúgy meg már az a korosztály vagyok, akinek már bőven lehetne gyereke, csak én nem akarok és nincs olyan hogy "becsúszik", mert nekem se csúszik be.
2016. márc. 29. 14:26
 43/90 anonim ***** válasza:
83%

"Mellesleg ha nem akkor, mi a túrónak esett teherbe. " - mellesleg, csak úgy egymás közt - neked ehhez mi a búbánat közöd van? Vagy bárki másnak, az illetőn magán kívül?

"csak én nem akarok és nincs olyan hogy "becsúszik", mert nekem se csúszik be." - lásd még, "nincs olyan, hogy valaki meddő, mert én se vagyok az.." - és a józan ész a sarokban csendben sírdogálni kezd.

Tudod mit, inkább világosítsd fel a nőket arról férfiként, hogy egy nőnek mibe is kerül az abortusz az anyagiakon túl... mert ugye te már csak tudod...

2016. márc. 29. 14:33
 44/90 anonim ***** válasza:
15%
Tőlem akkor úgy gyilkolásszátok a gyerekeiteket ahogy akarjátok, aztán tudjatok majd elszámolni a lelkiismeretetekkel és a volt gyereketek tudatával, én a saját lelkiismeretemmel eltudok, csak válaszoltam a kérdésre, a döntést meg a kérdező hozza, tőlem aztán elvetethet még ő is akárhány gyereket, attól nekem ezt sose magyarázod meg hogy helyes. Önzők vagytok, akiket csak a saját érdekeik vezérelnek, jobb is ha nem lesztek szülők soha.
2016. márc. 29. 14:42
 45/90 anonim válasza:
24%
Ha nem akarod megtartani a babát, a leghelyesebben akkor cselekszel, ha szülés után hivatalosan is lemondasz róla. Ebben az esetben nagyon jót teszel egy gyermektelen párral, akik sajátjukként, a babának mindent megadva nevelnék fel őt. Megadod egy boldog élet esélyét a babának is, aki minden bizonnyal a legjobb helyen fog felnőni a legnagyobb szeretettől körbeölelve.
2016. márc. 29. 14:50
 46/90 anonim ***** válasza:
58%
Na megjött a következő fogadatlan prókátor amellett agitálni, hogy miért az eleve rosszabb helyzetűnek kellene még áldozatot hozni azért, hogy az eleve jobb helyzetben lévőnek még jobb legyen. De a kérdés még mindig nem ez, menjetek azokat agitálni, akik az örökbe adáson gondolkodnak és erről kérdeznek...
2016. márc. 29. 16:01
 47/90 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, a válasz a kérdésre:

A terhességmegszakítás térítési díja

Főszabály szerint a beavatkozás térítésköteles, a díjat az Egészségbiztosítási Alap számlájára kell befizetni. Szociális helyzet függvényében, anyagi rászorultság alapján lehetséges, hogy a kérelmező csupán a térítési díj felét vagy csak 30%-át fizesse meg, illetve indokolt esetben egészében mentesüljön a díjfizetés alól.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár közleménye alapján 2011. január 1-től az abortusz térítési díja 29 710 Ft.

50 %-os kedvezményre jogosultak gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban, átmeneti járadékban, rendszeres szociális járadékban, egészségkárosodási járadékban, öregségi nyugdíjban, rokkantsági járadékban, rokkantsági nyugdíjban, baleseti rokkantsági nyugdíjban részesülők. A térítési díj összege 14 855 Ft.

A térítési díj 30%-át, 8 913 Ft-ot kell megfizetnie azoknak, akik munkanélküliek járadékában, álláskeresési járadékban, álláskeresési segélyben, ápolási díjban, átmeneti segélyben, kiskorúak járadékában, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben, rendkívüli szociális segélyben, vállalkozói járadékban, keresetpótló juttatásban, rendelkezésre állási támogatásban részesülnek.

Térítésmentes a beavatkozás a magasabb összegű családi pótlékban, fogyatékossági támogatásban, vakok személyi járadékában, rendszeres szociális segélyben részesülőknek.

2016. márc. 29. 16:05
 48/90 anonim ***** válasza:
22%
Kedves 46-os kérdezd meg anyádat és apádat hogy mennyit áldoztak arra hogy te létezhess, megszülethess és itt pofázhass és hogy elvedd az unokájuk életét. Tudod nem csak te körülötted forog ám a világ? Soha az életbe ne legyen gyereked, mert nem tudod felfogni agyilag hogy a gyereked élete fontosabb mint a tied. Amúgy abban igazad van, hogy már 28-an megválaszolták, hogy mennyibe kerül, nem tom mért kell még lovagolni ezen a kérdésen.
2016. márc. 29. 16:13
 49/90 anonim ***** válasza:
86%

"Kedves 46-os kérdezd meg anyádat és apádat hogy mennyit áldoztak arra hogy te létezhess," - ez spec az ő döntésük volt, engem nem igazán kérdeztek meg róla, ergo nem hiszem, hogy bármi közöm is lenne hozzá...

"nem tudod felfogni agyilag hogy a gyereked élete fontosabb mint a tied." - na, tuti minden nő ilyen férfiről álmodik, aki a nőt két lábon járó inkubátornak nézi, akinek a dóga a gyerekszülés...

", nem tom mért kell még lovagolni ezen a kérdésen" - ezt tán magadtól kellene megkérdezni, meg a többi magzatvédőtől akit ide evett a penész téríteni a kérdésre válasz helyett

2016. márc. 29. 16:34
 50/90 anonim ***** válasza:
14%
Mi is csak válaszoltunk a kérdésre, erre ide jön egy ilyen bunkó paraszt magzatgyilkos aki elkezd oltogatni.
2016. márc. 29. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!