Egyes nők miért fújnak olyan kegyetlen módon azokra, akik abortuszra kényszerülnek?
Bocsi, elkuldte.
Szóval, az ára ennek se túl korrekt, kb 1700forint 6 darab. De úgy voltam vele, hogy lekakkantom, csak ne kelljen többé a gumi.
Szóval felraktam, stb..
Tíz perce lehettünk együtt, mikor a férjemnek fájni kezdett.
Nos, a pharmatex hatóanyaga ( benzalkonium chloride) bőrirritációt okozhat. A férjem pedig érzékeny bőrű. Hogy rövid legyek, ott tartott az este folyamán, hogy megdugja a mirelit borsót.
Arról ne is beszéljünk, hogy az orális szex, mint előjáték, szóba se jöhet. Ugyanis a cuccnak a férjem szerint kesernyés gyógyszer íze-szaga van.
Tegnap kicsit kiakadtam és két órát bőgtem.
Totálisan szerencsétlennek érzem magam.
Szóval ott tartok, hogy sírva röhögök, mert ez már komédiába illik.
Egyszerűen passz. Kiégtem.
Marad a gumi (ami a férjemnek nem gond, engem zavar).
Számomra kifejezetten rossz, nem élvezem egyáltalán, kiszáradok közben.
Így viszont a szex már nem szerelmeskedés, hanem szimpla dugás, ami a férjemnek se jó.
"Làtod mit össze piszkàlnak engem,csakmert nem szeretném ha a férjemnek zokniban kéne làbat mosni...Van itt viszont egy óvszerimàdó hölgy,neki az vàlt be."
Nevetséges vagy már:) Ez a zokniban lábat mosó szöveg 20 éve kiment a divatból.
"Óvszerimádó hölgy", aki nem szeretne hormonokat a szervezetébe.
Az írásképedből lejön, hogy a flúgos te vagy.
Semmit nem tudsz rólam. Csak jár a szád, azt hiszed, a pár éves házasságoddal te mindent tudsz:) El vagy tájolva.
A 3 gyereket meg kilyukasztott óvszerrel gyártottuk:)) Tudod, mi így szeretjük:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!