Egyes nők miért fújnak olyan kegyetlen módon azokra, akik abortuszra kényszerülnek?
A naptármódszer nem jó, a ciklusom sajnos 25-35 nap közt mozog, a megszakítás meg oroszrulett.
A pesszárium latex...
Az életünk maradék spontaneitása is elveszni látszik. :(
Én elköttetném magam. De nem lehet.
Amúgy azért kérdezem itt, mert ebben a témában sok megmondóember van, szóval hátha tényleg okosak.
Férfiaknál is negyven év vagy négy gyerek.
Szóval minimum 13év, vagy csinál máshova két gyereket(de akkor meg okafogyott)
Anno beszéltük is, hogy a második gyerek után elköttetném magam. Akkor még nem ez volt a szabályozás, és császár közben meg is csinálhatta volna a doki.
De sajna változtattak, hogy b......a..k...A....a...ö....m...sz... (Szóval érted)
Kissé túljátszod magad, kérdező:)
Hol írtam, hogy megváltó vagyok? Tudod, mit jelent egyáltalán ez a szó? Ne legyél büszke az abortuszodra:) Nincs rá okod.
A Pharmatex plusz megszakítás működhet, más ötletem nincs. Az előváladékkal azért elbír a Pharmatex. De ahogy más sem, ez sem 100 százalékos.
Az abortuszellenes fröcsögő meg máshol vezesse le a frusztrációját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!