Egyes nők miért fújnak olyan kegyetlen módon azokra, akik abortuszra kényszerülnek?
Érdemes hozzászokni, hogy amint képbe kerül a gyerek, MINDENKI meg akarja mondani, mit csinálj vele. Onnantól, hogy éljen-e (és nem csak olyanok, akik abortuszellenesek, hanem ha megtartod, akkor meg jönnek azzal, hogy a semmire szülsz, milyen élete lesz annak a gyereknek), azon át, hogy mikor mit adsz neki enni egészen addig, hogy miért adod bölcsődébe kétévesen mert akkor minek neked gyerek. És figyeld meg, mindenki azzal indokolja, hogy a gyerekről van szó, és kinyitja a száját, és mondja a magáét. Akkor is, ha senki nem kérdezi. Az ismeretlen vénasszony a Tescoban bele fog kötni, hogy miért kendőben hordod a gyereket, mert ott megfullad, a másik ismeretlen hordozós anyuka meg meg fog állítani ha épp te kenguruban kifelé akarod hordani a gyereket. Mindenki feljogosítva érzi magát, hogy jobban tudja, mi a jó a gyerekednek, ez van, ezzel együtt kell élni, mert nem tudod megváltoztatni az embereket.
Én ezt úgy védem ki, hogy belesz.a.rok, hogy ki mit gondol.
9-es. Az ilyeneknek, mint te, azt szoktam mondani, hogy igenis a nő döntése, hogy adja-e a testét valami/valaki másnak "élősködni". Mivel nélküle életképtelen a magzat, ezért igenis eldöntheti, hogy adja-e a testét, vagy kiveteti magából. Brutálisan hangzik, de így van.
De ezt ti Sosem értitek meg.
Leginkább általánosítás miatt fújnak. Van egy elképzelésük, ki miért veteti el a magzatát, de az igazság már nem érdekli őket.
Fújni nem fújok senkire,mert mindenki azt csinál az életével amit akar,de az tény,hogy nagyon ritka mikor valaki tényleg védekezik,és úgy esik teherbe (pl kiszakad a gumi,beveszi az esemény utánit,de mégis terhes marad vagy szedi rendesen a fogamzásgátlót,nem hagy ki egy szemet sem,nem hány,nem megy a hasa és mégis terhes lesz)
Aki hazárdírozik,aki nem védekezik rendesen,terhes lesz,és megy abortuszra az meg ne sírjon,hogy rá kényszerült,meg milyen rossz neki,mert magának köszönheti
Egy szó mint száz aki tényleg rá kényszerül azt nem ítélem el,de ez kevés esetben van így.
Azért, mert szinte mindig kiderül a felelőtlenség, a védekezés hiánya. Arról már ne is beszéljünk, amikor valaki fél év alatt 2-szer is abortuszra megy. Ez dicséretes?
Ma is volt itt egy ilyen kérdés, most nem keresgetem.
Szóval én abortuszellenes vagyok, a normális védekezés oldalán állva.
39/N, 3 gyerekkel.
1: itt a legtöbb kérdés lepontozós.
Utolsó: mélységesen egyetértek. Mi latexmentes óvszert használunk és valami brutális ára van. Elköttetném magam, mert nem akarok több gyereket, de akarok korom, és a gyermekeim száma miatt nem lehet. Ráadásul nem szedhetek hormontartalmú gyógyszereket, így a 72órás tabletta is kilőve. Szóval imádkozom.
Viszont! Sajnos a facebook sötét bugyraiban rá kellett jönnöm, hogy tényleg vannak őrült, fanatikus magzatvédők. :(
Nem tudom, mi igaz az adott hírből, (10 éves kislány terhes, és nem engedélyezték az abortuszt) de több kommented örömködött alatta, hogy milyen jó is ez.
És nem egy névtelen oldal trolljai, hanem névvel, képpel (egy még telefonszámmal, hogy milyen jó, hogy egy megerőszakolt kislánynak nem szakítják meg a terhességt, ami az életébe kerülhet.
Egyszerűen még azt is telibes.z.a.r.t.á.k. hogy a kislány se testileg, se lelkileg nem áll erre készen, csak a meg nem született, erőszakból fogant magzat számított.
Sokkolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!