Egyes nők miért fújnak olyan kegyetlen módon azokra, akik abortuszra kényszerülnek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 16:02
61/91 anonim válasza:
20 éve élek szexuális életet, soha egyetlen egyszer sem "csúszott" be. Nem "kényszerültem abortuszra", mert vagy védekeztünk normálisan, vagy időbe kiszállt a párom!
62/91 A kérdező kommentje:
Örülj neki,szerencsés ember vagy.:)
2015. aug. 18. 17:26
63/91 anonim válasza:
hazugsag hogy kenyszer
az embernek szabad akarata van mindig van A es B es C verzio
Persze az ember a legkenyelmesebb utata valsztja logikus emberi tulaajdonsag
64/91 A kérdező kommentje:
Te biztos tudod.
2015. aug. 18. 17:44
65/91 anonim válasza:
hormonos spiral es beultetheto palcika biztonsagos
66/91 A kérdező kommentje:
Pont azért nem szedtem/szedek gyógyszert mert félek a hormontól,semmi kedvem 200 kg-ra hízni.
2015. aug. 18. 18:07
67/91 anonim válasza:
Kérdező csak kifogást gyártasz: a gumi se jó,a tabletta se jó.Érdekes én nem érzem a gumit,és nem híztam 200 kgra a gyógyszertől (mások sem) neked nem jó semmi,csak az abortusz????????
akkor köttesd el magad,egy barátnőm most köttette el magát januárban 40 évesen,két gyereke van,sima állami kórházban megcsinálták neki,kérdezzetek utána.
68/91 A kérdező kommentje:
Nekem megfelel a spiràl.Köttesd el magad te ha akarod.30 évesen,egy gyerek utàn nem valószínű,hogy elkötnének.
2015. aug. 20. 09:38
69/91 anonim válasza:
Én tabletta mellett sem híztam el, sőt még fogytam is 20 kg-ot. Nah nem a tabi miatt nyilván, hanem mert fogyóztam, de mellette is simán mentek le a kg-ok.
70/91 anonim válasza:
Sziasztok!
Itt a "problémásan védekező"!
Én kínomban már csak röhögök. Tegnap kipróbáltuk a pharmatex hüvelykapszulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!