Azonnali megoldást keresek, megoldhatatlan?
Írja a kérdező, hogy egészségügyi kaparása volt és ezért nem furcsállta, hogy késik neki. Nem kell azonnal a torkának ugrani.
Kérdező, ha meg tudod oldani a bécsi lehetőséggel, akkor idejében kezdj intézkedni, valószínűleg ahhoz is kell idő míg klinikát találsz ahol hamar fogadnak és ugye alapból nem kis pénz...
Ha ennyire nem akarod a gyereket, igazad van, nem érdemes megtartani, hiszen kényszer dolgokból a legritkább esetben sül ki jó. Viszont mérlegelj, ha nem marad más megoldás, az örökbe adás viselne-e meg jobban vagy az, ha egy nem kívánt gyereket kellene felnevelned?
14 voltam.
24,28-as:ott a pont!
Kaparás után sem lehet szexelni azonnal,de ha már megteszi miert nem védekezik?Felháborító szerintem is!Egy 12 hetes magzat olyan mint egy baba csak kicsibe.
Ajánlom figyelmedbe a Néma sikoly-t!!!
Vedekzetunk 2 szer kiszakadt gumi.
A masik hetfon van egy idopontom, de azota lassan egy hete nem erzek has feszulest se mellfeszulest sem azt hogy mozog azelott ereztem. Elhalt talan?
ne remenykedj az elso terhessegi tunetek lassan megszunnek a 12-14 het korul
A baba mar mozog keze laba tancol a mehedben lassan erezni is fogod a kicsi mozgasat.
A kezeit mar okolbe tudja szoritani es a szajat kinyitni es becsukni.
...eszembe jutott az a holgy akivel dolgom volt
ikreket vart es kinyilt a mehszaj a 20 heten
egesz nap sirt es hangossan imadkozott szorongatta a rozsfuzerjet es hangossan sirt magat okolta
leultem vele beszelgetni az agya melle es vigasztaltam nem az o hibaja elofordul ne okolja magat.
Elmeselte vegre ferjhezment es nagyon szerettek volna gyereket es sikerult ikrek egy fiu es egy lany
es most meg fog mindketto halni
Es meselt tovabb fiatalabb koraban nem volt szuleinek penze es neki se es egy parszor abortuszra kenyszerult
Ezert bunteti most ot az elet amikor szeretne gyereket akkor nem maradhat nala.
Sajnos igaza lett minden gyogyszer mutet stb ellenere a ket kicsi a 22 heten siman megszuletett es az egyik 5 percet a masik 10 percet elt.
A holgy ertette es nagyon megbanta az abortuszait (ugyancsak kesoi abortuszok voltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!