Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Azonnali megoldást keresek,...

Azonnali megoldást keresek, megoldhatatlan?

Figyelt kérdés
Ezen a heten vagyok 12 hetes terhes de nem tudok megtartani es mekkora az eselye hogy megtudom szakitani a terhesseget?
2015. aug. 11. 19:57
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
64%

Írja a kérdező, hogy egészségügyi kaparása volt és ezért nem furcsállta, hogy késik neki. Nem kell azonnal a torkának ugrani.

Kérdező, ha meg tudod oldani a bécsi lehetőséggel, akkor idejében kezdj intézkedni, valószínűleg ahhoz is kell idő míg klinikát találsz ahol hamar fogadnak és ugye alapból nem kis pénz...

Ha ennyire nem akarod a gyereket, igazad van, nem érdemes megtartani, hiszen kényszer dolgokból a legritkább esetben sül ki jó. Viszont mérlegelj, ha nem marad más megoldás, az örökbe adás viselne-e meg jobban vagy az, ha egy nem kívánt gyereket kellene felnevelned?

14 voltam.

2015. aug. 13. 22:40
 32/48 anonim ***** válasza:
35%
Ha meg tisztában vagy vele,hogy Bécsben mik a lehetőségek,miért itt tobzódsz?!Augusztus 11.-én tetted fel a kérdést,azóta régen elhúzhattad volna a csíkot,talán már sínen lenne a dolog...ahelyett is dumálsz,és vívsz a válaszolókkal.
2015. aug. 13. 23:24
 33/48 anonim ***** válasza:
37%

24,28-as:ott a pont!

Kaparás után sem lehet szexelni azonnal,de ha már megteszi miert nem védekezik?Felháborító szerintem is!Egy 12 hetes magzat olyan mint egy baba csak kicsibe.

Ajánlom figyelmedbe a Néma sikoly-t!!!

2015. aug. 14. 00:04
 34/48 anonim ***** válasza:
34%
Semmit nem tudtok arrol, hogy mikepp vedekezett vagy nem vedekezett. Ennek ellenere itt hapogtok. Bunko voltam? Legyen, vallalom. Herotom van attol ahogy meg akartok teriteni masokat. Oszinten orulok neki, hogy a vergodesetekkel semmit nem ertek el, mert egyszeruen nincs beleszolasotok. Halisten..
2015. aug. 14. 09:09
 35/48 A kérdező kommentje:

Vedekzetunk 2 szer kiszakadt gumi.

A masik hetfon van egy idopontom, de azota lassan egy hete nem erzek has feszulest se mellfeszulest sem azt hogy mozog azelott ereztem. Elhalt talan?

2015. aug. 14. 09:42
 36/48 anonim ***** válasza:

ne remenykedj az elso terhessegi tunetek lassan megszunnek a 12-14 het korul

A baba mar mozog keze laba tancol a mehedben lassan erezni is fogod a kicsi mozgasat.

A kezeit mar okolbe tudja szoritani es a szajat kinyitni es becsukni.

2015. aug. 14. 09:57
 37/48 anonim ***** válasza:
33%

...eszembe jutott az a holgy akivel dolgom volt

ikreket vart es kinyilt a mehszaj a 20 heten

egesz nap sirt es hangossan imadkozott szorongatta a rozsfuzerjet es hangossan sirt magat okolta

leultem vele beszelgetni az agya melle es vigasztaltam nem az o hibaja elofordul ne okolja magat.

Elmeselte vegre ferjhezment es nagyon szerettek volna gyereket es sikerult ikrek egy fiu es egy lany

es most meg fog mindketto halni

Es meselt tovabb fiatalabb koraban nem volt szuleinek penze es neki se es egy parszor abortuszra kenyszerult

Ezert bunteti most ot az elet amikor szeretne gyereket akkor nem maradhat nala.

Sajnos igaza lett minden gyogyszer mutet stb ellenere a ket kicsi a 22 heten siman megszuletett es az egyik 5 percet a masik 10 percet elt.

A holgy ertette es nagyon megbanta az abortuszait (ugyancsak kesoi abortuszok voltak)

2015. aug. 14. 10:04
 38/48 anonim ***** válasza:
45%
Ha kiszakadt a gumi akkor vettel volna be esemeny utanit. Egyebkent intezkedsz Becsbe? Vagy azthiszed egyiknap elindulsz aztan meg is mutenek? Erezted hogy mozog? 12 hetesen nehezen, de remenykedj csak abba hogy magatol meghalt a babad, szegyen. Egyebkent ha igy lenne, azt erezned. Orvosnal voltal a 12 het alatt?
2015. aug. 14. 10:30
 39/48 anonim ***** válasza:
23%
Jezusom..hanyok toletek. Hagyjatok mar beken. Undoritoak vagytok.
2015. aug. 14. 10:42
 40/48 anonim ***** válasza:
22%
Mennyi okos ember van itt. Elárulnátok mi közötök hozzá, hogy a kérdezo nem akar gyereket? Mit nem lehet azon felfogni hogy egy nő nem vágyik élete összes évében gyerekre. Nem szép dolog itélkezni, nehogy egyszer ti legyetek rosszul, ha meglátjátok a pozitív tesztet, bárkivel megtörténhet. Persze tudom itt mindenki legalább kétfajta módszerrel védekezik, és akkor is az öröm töltené el a terhessegi teszt láttán. Abba azért bele tudtok gondolni milyen gyerekkora élete van annak akit nem akarnak, de kényszerből megszülik?
2015. aug. 14. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!