Azonnali megoldást keresek, megoldhatatlan?
Figyelt kérdés
Ezen a heten vagyok 12 hetes terhes de nem tudok megtartani es mekkora az eselye hogy megtudom szakitani a terhesseget?2015. aug. 11. 19:57
21/48 anonim válasza:
Tudod te milyen egy 14 hetes magzat??? Mindene megvan már, 10 centis!!! Komolyan szánalmas a viselkedésed..
22/48 anonim válasza:
NE tedd kérdező, agy egy esély szegény picinynek :)
23/48 A kérdező kommentje:
Vàlalt e màr valaki ugy gyereket hogy nem akarta?
Azert vallajak gyereket mert ha nem a lelki ismeret orokre kiserni fog hogy elvettetem egy lelket aki semmirol nem tehet?
2015. aug. 13. 14:30
24/48 anonim válasza:
Ha nem akarsz gyereket védekezz te szerencsétlen. Felfordul a gyomrom....én is 14 hetes vagyok érzem ahogy mozog odabenn a 10 centis babám. Vagy add örökbe!!! Aztán viseld el.
25/48 anonim válasza:
a te dolgod mit csinálsz. de hacsak nem óvszer és fog.gátló mellett csúszott be,akkor nem kell felháborodni,hogy miért tarsd vagy ne tarsd meg. az időből valószínűleg kifutottál, azért menj el orvoshoz majd ő megállapítja,hogy hány hetes vagy,meg,hogy egészséges-e,felvílágosít majd,hogy lehet-e még vagy nem,ha pedig nem akkor konkrétan nincs választásod,megszülöd és kész,majd eldöntöd megtartod-e vagy sem.
26/48 anonim válasza:
Kérdező (#23) akkor a kérdésedre a lényegi infókat már tudod... a térítők válaszait meg szépen ugord át, ennyi...
27/48 anonim válasza:
Sose értettem ezt az erőlködést az abortuszellenzők részéről. :) A kérdező eldöntötte, hogy nem szeretné megtartani. Pont.
Gondoljátok (fentebb említett személyek), hogy bármit is elértek azzal, ha itt nyivákoltok?
Hála a jó égnek, hogy más teste felett nem tudtok rendelkezni, csak a sajátotokén.
Mi az hogy szülje meg, adja örökbe, aztán viselje el?! :D Na mindegy, jót röhögök rajtatok ilyenkor.
28/48 anonim válasza:
27-es! Röhöghetsz. Szegénységi bizonyítvány!
29/48 anonim válasza:
Így van kedves utolsó. A kérdező meg fogja fel hogy nem fogják abortálni 12hetesen. Gondolkodott volna előbb. Már 2 hete tudja. Vagy védekezett volna ha nem akar gyereket.
30/48 anonim válasza:
Félreértés ne essék, én azt ugyanúgy nem szeretem, ha egy abortuszellenes alpári módon viselkedik, de a másik oldal se legyen bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!