Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Azonnali megoldást keresek,...

Azonnali megoldást keresek, megoldhatatlan?

Figyelt kérdés
Ezen a heten vagyok 12 hetes terhes de nem tudok megtartani es mekkora az eselye hogy megtudom szakitani a terhesseget?
2015. aug. 11. 19:57
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
53%

Hagyjátok már a hittérítéssel...

Kérdező, sürgősen beszélj egy orvossal! Honnan tudod, hogy a 12. hétben vagy? Voltál dokinál? Akkor miért nem kérdezted meg?

Illetve elmúltál már 18? 18 év alatt a 18. hétig lehet megszakítani a terhességet.

2015. aug. 11. 22:38
 12/48 anonim ***** válasza:
11%
Hivatalosan megoldhatatlan!Mi a viharért nem vetted eddig észre?Nem tudok együtt érezni Veled,ne haragudj(bár nem vagyok abortuszellenes,annak ellenére sem,hogy nekem soha nem volt).Drukkolok a kicsinek!3 gyerekes
2015. aug. 11. 22:40
 13/48 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező menj mihamarabb orvoshoz, védőnőhöz, kérj segítséget.

Akik pedig Isten nevében prédikálnak, szégyelljék magukat.

2015. aug. 11. 22:43
 14/48 anonim ***** válasza:
63%

Erről már nagy valószínűséggel lekéstél. Az abortusz intézése kb. 2 hét, mire kézbe kapnád a papírokat, kifutottál az időből (van ahol már most is mert bizonyos helyeken a 12. hét kezdetén már nem műtenek meg.)

Menj orvoshoz, hogy ezt tisztázd, biztosan 12 hetes vagy-e.

Ha valóban kicsúsztál az időből, akkor marad az, hogy lemondasz a gyerekről. Haza sem kell vinned a kórházból, sőt már a terhesség alatt keresni lehet neki örökbefogadó szülőket.

Kitartást neked, bármi is lesz.

2015. aug. 11. 23:53
 15/48 anonim ***** válasza:
8%
Es ha AZ alombol semmi nem lesz egyembert aldoztal fel a semmiert...
2015. aug. 12. 07:49
 16/48 anonim ***** válasza:
73%

Erre csak most jöttél rá? Akár a terhesség tényére, akár arra, hogy nem akarod megtartani? Legalább 2 kimaradt menstruációnak kellett lennie, nem tűnt fel? :O

Ha a baba egészséges, ha te egészséges vagy, illetve elmúltál már 18 éves, akkor nem fog menni itthon, ahogy a többiek is írták. Legkésőbb a 9. héten el kellett volna kezdened az ügyintézést, hogy mindennel együtt időben legyél. A törvény ilyen szempontból elég laza, mert ez is 2 kimaradt menstruációt feltételez normál ciklus esetén, amit azért csak észrevesz magán bárki...

Majd írd meg, mire jutottál végül.

2015. aug. 12. 09:00
 17/48 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy terhes vagyok a 10 hetben, nekem a terhesegem elott volt egy apro egeszsegugyi kaparasom mert rengeteg es fajdalmas volt a menstruaciom es mivel irtak sokan hogy elofordulhat hogy tobb mint egy honapot kesik ezert eszembe nem jutott hogy terhes lennek.
2015. aug. 13. 00:31
 18/48 A kérdező kommentje:

Ha megkene szulnom a gyereket akkor mar nincs az az isten hogy masnak adjam ha ennyit szenvedtem es soha tobbet ne lassam!!!!

De Becsben van ra lehetoseg a 14 hetig elveszik toled a gyereket ha nem akarod!

2015. aug. 13. 00:33
 19/48 anonim ***** válasza:
31%
már ha van rá elég pénzed...
2015. aug. 13. 07:47
 20/48 anonim ***** válasza:
0%
ha 2 hét alatt kiérsz,elintézed a papírokat és van pénzed....
2015. aug. 13. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!