Azonnali megoldást keresek, megoldhatatlan?
orvossal kellene beszégetni erről, majd a védőnővel.
holnap reggel kezdhetsz is náluk szerintem.
Ha elmúltál 18 éves, akkor csak úgy veszik el a babát már, ha
1. élettel összeegyeztethetetlen betegsége-fejlődési rendellenessége van, esetleg valami genetikai rendellenesség derül ki nála.
2. az anya életét veszélyeztető tényező miatt
Ha nem tudod megtartani, akkor egyetlen lehetőséged van, mégpedig az örökbeadás.
Kérdező, Magyarországon akkor oldható meg, ha vagy 18 év alatti vagy, vagy EÜ ok van, vagy orvosi tévedés miatt nem vették észre időben a terhességet.
Ausztriában pl. megoldható... ott ugye nincs védőnő meg várakozási idő, és egyébként is a beágyazódást követő 12. hét a határidő, ami a magyar számítás szerinti 15-16. hét.
Kérdező kérlek gondolt át, megéri e megszakítani egy emberi életet? van megoldás: az örökbeadás.
A lelkiismeret szaváról nem is beszélek: álmatlan éjszakák, mi lett volna ha...
Ne történjen meg ez mi lett volna ha... Kérlek NE MENJ EL, TARTS MEG! Kérlek, Istenre kérlek tartsd meg!
Tudjàtok egy akkora pànik jött az êletembe hogy èn nem erre nem vagyok kêpes ès nem is vagyok anyanak való. Nem èrzem at azt az örömet mint màsok akik meglàtjàk a babàjukat.
Nem lelketlen vagyok hanem önző vagyok!
Nem vagyok kèpes megosztani ès màsèrt az àlmomat feladni mert ő vèletlenül bepottyant!
Igen sokan lelketlennek gondoltok ès nekem nem való gyerek. Nem tudok úgy èlni hogy minden màsodpercemet màsnak adjam, az èletemet àldozom fel azèrt hogy valaki màsnak adjam, èn erre nem vagyok kèpes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!