Miért ilyen kegyetlen az élet (abortuszra kényszerítve)?
Figyelt kérdés
Tegnap ezzel a címmel írtam ki kérdést, sajnos egy félkegyelmű nekem esett és törültette a kérdésem. A kérdés lényege az volt, hogy spontán teherbe estem PCOS mellett. Párom viszont elég rosszul reagált rá, konkrétan ki akart dobni, ő csak 1-2 év múlva akart babát. Nem is nagyon beszéltem vele azóta, tőmondatokat használtam pl kaja a hűtőben, és ezzel ki is fújt a kommunikáció. Ma elkezdett közeledni hozzám, könyörgött hogy beszéljek vele, mondjam el, hogy meg akarom e tartani a babát. Én meg erre azt mondtam még nem tudom és megkérdeztem, ha megtartanám, tényleg kidobna e. A válasza nem volt, de nem szeretne még gyereket. Nem ez az a mondat, amit hallani akartam, de talán ad egy kis reményt, hogy megtarthassam a gyereket. Ti mit gondoltok?
Te egész egyszerűen nem vagy normális. Mi mást lehet erre mondani? Azt, hogy sok boldogságot? Hjajj...
2015. aug. 8. 16:33
82/85 anonim válasza:
Én egy korábbi válaszadó vagyok. Már sok oldallal visszább. Örülök, hogy megtartottad a babát. Az, hogy a pároddal maradsz-e.... oké szemét volt, valljuk be, de a gyerek megérdemel egy esélyt, hogy a szüleivel közös családban nőjön fel. Nem? Ti nem gondoljátok így? Aztán ha mégis ott hagyja a pasi akkor ott hagyja. De a gyerek miatt talán megéri adni neki egy esélyt. Inkább örüljünk, hogy minden rendbe jött. Oké? Nekem is megvan a negatJv véleményem a párjáról, de akkor is..... na.
2015. aug. 8. 16:43
83/85 anonim válasza:
Nézd, ez mind nagyon szép. Én is annak drukkoltam, ahogy itt mindenki, hogy megtartsa a babáját. Senkinek nem ezzel van ám baja, annak mindenki örül.
Hanem azzal, ahogy sorra jöttek az egymásnak és önmagának is ellentmondó információk a kommentekben, magyarul kiderült, hogy a fele sem igaz annak, amiket állít. Van akinek csukott szemmel járni jó, ő ilyen, ennyi. Azért viszont nem jár tapsvihar.
2015. aug. 8. 23:43
84/85 anonim válasza:
Értem én, meg nekem is sántít sokminden....
2015. aug. 9. 00:33
85/85 anonim válasza:
"Ezért van sok elvált és magányos ember, képtelenek megérteni a párjukat, az alkalmazkodás meg nuku."
Jó, majd ha a páromat zavarja, hogy terhes vagyok, szaladok abortuszra, mert én olyan rohadtul alkalmazkodóképes vagyok. Így gondoltad?
De sok sikert, ha neked egy ilyen ember megfelel, az a te döntésed. Tudom, csak te ismered, mi nem, de egy ilyet nem is akarok ismerni. Undorító egy ember a leírásod alapján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!