Miért ilyen kegyetlen az élet (abortuszra kényszerítve)?
Figyelt kérdés
Tegnap ezzel a címmel írtam ki kérdést, sajnos egy félkegyelmű nekem esett és törültette a kérdésem. A kérdés lényege az volt, hogy spontán teherbe estem PCOS mellett. Párom viszont elég rosszul reagált rá, konkrétan ki akart dobni, ő csak 1-2 év múlva akart babát. Nem is nagyon beszéltem vele azóta, tőmondatokat használtam pl kaja a hűtőben, és ezzel ki is fújt a kommunikáció. Ma elkezdett közeledni hozzám, könyörgött hogy beszéljek vele, mondjam el, hogy meg akarom e tartani a babát. Én meg erre azt mondtam még nem tudom és megkérdeztem, ha megtartanám, tényleg kidobna e. A válasza nem volt, de nem szeretne még gyereket. Nem ez az a mondat, amit hallani akartam, de talán ad egy kis reményt, hogy megtarthassam a gyereket. Ti mit gondoltok?2015. aug. 5. 21:15
51/85 A kérdező kommentje:
Most voltunk a családsegítőnél, azt mondta párom enyém a döntés. Elmondta az ellen érveit, hogy fél, hogy sérült lesz a baba(meg van az oka, ettől én is félek, de ezt nem részletezném, genetikai tanácsadásra megyünk), és hogy nem látja majd, annyit fog dolgozni, és ráadásul miután megszületik 2 hónapra rá nyelvvizsgája is lesz. Viszont azt mondta, ha megtartom, tud majd örülni neki, és mindent megtesz, hogy jó apa, és társam legyen. Szóval nem kértük ki abortuszra a papírt. Csak én ismerem a párom, ti csak 1-2 mondatba kaptatok betekintést. Szerintem az, aki ezért elhagyná a párját nem is szerette igazán, én adok neki egy esélyt. Nem érdekel senki károgása, higgyetek gyengének, vagy butának, igazából nem izgat. Mindig 100 % volt a bizalmam felé és ez még most se rendült meg.
2015. aug. 8. 10:33
52/85 anonim válasza:
JESSZUS!
nyelvvizsgája lesz szegénynek? atyaég, akkor vetesd el. de legközelebb úgy hozd össze hogy ne ütközzön az olimpiával vagy focivb-vel!
100% bizalom? gratulálok apucihoz. adok kb egy hetet a születés utánigra, és csak a porfelhő marad!
53/85 anonim válasza:
Hihetetlen ez a nő. A pasiknak állati nagy szerencséje, hogy még vannak ilyen rémületesen ostoba nők, akik inkább megölik a gyereket, minthogy a pasinak kicsit változnia, komolyodnia kelljen.
54/85 A kérdező kommentje:
Ó a nagy élet szakértő. Nem válik porfelhővé, tudom, ismerem, te nem ismered.
2015. aug. 8. 10:44
55/85 anonim válasza:
ismered? akkor miért nem védekeztél ha tudod hogy ha esetleg véletlen terhes leszel akkor az az első gondolata hogy kidobjon? remek apa lesz belőle. ne sírjon sokat a gyerek, hogy tudjon tanulni, mert még kidob titeket.
nem fog veled/veletek maradni. nem fogja elbüvölni a gyerek. nyugtasd magad.
56/85 A kérdező kommentje:
Sosem gondolta komolyan hogy kidob, és igen ismerem, azért vagyok még vele.
2015. aug. 8. 10:48
57/85 A kérdező kommentje:
Tudsz is te valamit róla :D
2015. aug. 8. 10:49
58/85 A kérdező kommentje:
Ezért van sok elvált és magányos ember, képtelenek megérteni a párjukat, az alkalmazkodás meg nuku.
2015. aug. 8. 10:50
59/85 anonim válasza:
nem tudom engem nem akart a pasim dobni de te tudod
"Párom viszont elég rosszul reagált rá, konkrétan ki akart dobni,"
60/85 A kérdező kommentje:
Figyeljetek, ha valaki 8 évig együtt él valakivel, már megismeri, és igen rosszul esett, hogy így reagált, de képes vagyok tovább lépni, mindig kiállt mellettem és ez most sem lesz másként.
2015. aug. 8. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!