Miért ilyen kegyetlen az élet (abortuszra kényszerítve)?
Csak az a baj ezzel, hogy te sem gondolod komolyan, ráadásul ezzel ő tisztában van. Nem hagyod el.
Végül mi lesz a kisbabával?
Ne haragudj, de miért nem tudod felnevelni egyedül? Van fizetésed, párodé átlagon felüli, ergo jo gyerektartást fogsz kapni, csp plusz adókedvezmény. Ebből hogy nem lehet felnevelni?
Tudod mit? Megérdemled ezt a pasit és a sorsod is, ha erre képes vagy!
szóvlal elvetetsz egy gyereket, aki a ti nem védekezésetekből fogant? és az élet sz.r?
gyenge vagy. reméltem tisztában vagy vele, hogy az esélyed egy ujabb teherbeesésre kicsi! szóval ha nem akarsz gyereket, akkor hajrá, tényleg jobb ha nem szülsz!
Nagy az Isten àllatkertje...
Kevés embert ítélek el. Alapvetően elfogadó vagyok. De ez nekem túl van a határon. Talán azért is,mert én is pcos-sel küzdök évek óta. Bár van két szép gyerekem, tudom,mit jelent. Felháborító, hogy vannak ilyen emberek és ilyen "anyák" és "apák". Donornak is bók nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!