Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért ilyen kegyetlen az élet...

Miért ilyen kegyetlen az élet (abortuszra kényszerítve)?

Figyelt kérdés
Tegnap ezzel a címmel írtam ki kérdést, sajnos egy félkegyelmű nekem esett és törültette a kérdésem. A kérdés lényege az volt, hogy spontán teherbe estem PCOS mellett. Párom viszont elég rosszul reagált rá, konkrétan ki akart dobni, ő csak 1-2 év múlva akart babát. Nem is nagyon beszéltem vele azóta, tőmondatokat használtam pl kaja a hűtőben, és ezzel ki is fújt a kommunikáció. Ma elkezdett közeledni hozzám, könyörgött hogy beszéljek vele, mondjam el, hogy meg akarom e tartani a babát. Én meg erre azt mondtam még nem tudom és megkérdeztem, ha megtartanám, tényleg kidobna e. A válasza nem volt, de nem szeretne még gyereket. Nem ez az a mondat, amit hallani akartam, de talán ad egy kis reményt, hogy megtarthassam a gyereket. Ti mit gondoltok?
2015. aug. 5. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 A kérdező kommentje:
Ha van valakije azt ügyesen titkolja. Gondolom akkor nem velem szexelne mindennap és nem hagyná előttem a laptopját, úgy, hogy ki sem kapcsolja, eltünedezne, kifogásokkal, hogy sok volt a munka, vagy hasonlók. Volt hogy visszakerestem egy oldalt a laptopján az előzményekben, amit pár napja mutatott, nyilván feltűnt volna ha társkereső oldalt látogat. Amúgy beszéltem vele, erről az 1 év különbségről, nekem is leesett, hogy egy év múlva sem akar majd gyereket. Be is vallotta, hogy ő azért nem mondott igazat mert félt, hogy akkor elhagyom, szerinte a gyerek gátolná abban, hogy vegyünk egy normális házat. Pont olyan mint a húga, aki velem egy idős, ő sem akar gyereket, se esküvőt. Megmondtam páromnak, hogy jó elvetetem a gyereket, mert egyedül nem tudnám felnevelni, de akkor többet nem tudnék rá nézni úgy, mint a szerelmemre és elhagyom, amint vége a műtétnek. Láttam a szemén a megrendülést, szerintem ő abban a hitben élt, hogy élünk tovább úgy ahogy eddig.
2015. aug. 7. 17:37
 32/85 anonim ***** válasza:
53%

Csak az a baj ezzel, hogy te sem gondolod komolyan, ráadásul ezzel ő tisztában van. Nem hagyod el.

Végül mi lesz a kisbabával?

2015. aug. 7. 17:40
 33/85 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, gyenge vagy. A babát el fogod vetetni és még akkor sem biztos, hogy ez a drága jó ember veled marad.
2015. aug. 7. 17:44
 34/85 anonim ***** válasza:
39%

Ne haragudj, de miért nem tudod felnevelni egyedül? Van fizetésed, párodé átlagon felüli, ergo jo gyerektartást fogsz kapni, csp plusz adókedvezmény. Ebből hogy nem lehet felnevelni?

Tudod mit? Megérdemled ezt a pasit és a sorsod is, ha erre képes vagy!

2015. aug. 7. 18:16
 35/85 anonim ***** válasza:
47%

szóvlal elvetetsz egy gyereket, aki a ti nem védekezésetekből fogant? és az élet sz.r?

gyenge vagy. reméltem tisztában vagy vele, hogy az esélyed egy ujabb teherbeesésre kicsi! szóval ha nem akarsz gyereket, akkor hajrá, tényleg jobb ha nem szülsz!

2015. aug. 7. 18:37
 36/85 anonim ***** válasza:
70%

Nagy az Isten àllatkertje...

Kevés embert ítélek el. Alapvetően elfogadó vagyok. De ez nekem túl van a határon. Talán azért is,mert én is pcos-sel küzdök évek óta. Bár van két szép gyerekem, tudom,mit jelent. Felháborító, hogy vannak ilyen emberek és ilyen "anyák" és "apák". Donornak is bók nevezni.

2015. aug. 7. 19:18
 37/85 anonim ***** válasza:
63%
Ha ezt a gyereket, aki már megfogant, elveteted, mikor majdhogynem orvosi csoda, akkor meg is érdemled, ha többet nem esel teherbe! nem szoktam ilyet kívánni, de ez túlmegy minden határon...
2015. aug. 7. 19:24
 38/85 A kérdező kommentje:
Párom feketén dolgozik, hivatalosan munkanélküli. Ha elmegyek gyesre gyedre csak 70 000-et kapok, mivel természetesen nem annyira vagyok bejelentve, amennyit kapok. Csodás kilátások... Mint írtam, ha a párom továbbra sem akarja a babát elhagyom, de a gyereket így nem tudom felnevelni. Nem ismertek, és nem ismeritek milyen volt előtte a kapcsolatunk, szóval kíméljetek meg a majd vele maradok jóslásoktól. Nem azért voltam vele 8 évet, mert így viselkedett mint most és ezzel nem őt védem, hanem magamat, mert úgy látom könnyű mást lehülyézni és legyöngézni.
2015. aug. 7. 19:39
 39/85 anonim ***** válasza:
27%
akkor felnyomod a navnál és kapsz gyt-t, mert az a gyerekednek járna! mond ki hogy nem akarod a gyereket és kifogásokat gyártasz!
2015. aug. 7. 19:44
 40/85 A kérdező kommentje:
Egyeseknek így megy, csak így szívtelenül? Felnyomod? És ha tönkretenném mit érnék el vele, mert pénz abból nem lesz.
2015. aug. 7. 21:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!