Miért ilyen kegyetlen az élet (abortuszra kényszerítve)?
Figyelt kérdés
Tegnap ezzel a címmel írtam ki kérdést, sajnos egy félkegyelmű nekem esett és törültette a kérdésem. A kérdés lényege az volt, hogy spontán teherbe estem PCOS mellett. Párom viszont elég rosszul reagált rá, konkrétan ki akart dobni, ő csak 1-2 év múlva akart babát. Nem is nagyon beszéltem vele azóta, tőmondatokat használtam pl kaja a hűtőben, és ezzel ki is fújt a kommunikáció. Ma elkezdett közeledni hozzám, könyörgött hogy beszéljek vele, mondjam el, hogy meg akarom e tartani a babát. Én meg erre azt mondtam még nem tudom és megkérdeztem, ha megtartanám, tényleg kidobna e. A válasza nem volt, de nem szeretne még gyereket. Nem ez az a mondat, amit hallani akartam, de talán ad egy kis reményt, hogy megtarthassam a gyereket. Ti mit gondoltok?
ti nem védekeztetek. vagyis ha most ab-ra mész, azt magadnak köszönheted.
2015. aug. 6. 09:07
23/85 anonim válasza:
"De én nem értem ezt, mindig játszik a gyerekekkel, ha olyan helyre mentünk, szeretettel néz rájuk."
Lehet, h akar ő gyereket, csak nem tőled. Az 1-2 év múlva csak duma, időhúzás. Sztem csajozik, keresgél melletted, amint talál valakit, kidob.
Szóval tartsd meg a gyereket és lépj le.
2015. aug. 6. 09:41
24/85 A kérdező kommentje:
Nem keresgél, arról tudnék, mivel egy lakásban élünk, egy a baráti körünk, nem igen van külön programunk.
2015. aug. 6. 18:28
25/85 anonim válasza:
Bocs, de ha elveteted nem is erdemelsz tobbet!
2015. aug. 6. 18:41
26/85 anonim válasza:
Mi ez az ájtatos rizsa? A gyerekedet akarja megölni, feltűnt? Azt a gyereket, aki egy olyan betegség mellett fogant, ami mellett sokan tizenéveket várnak, hogy teherbe essenek. Ki nem fossa telibe a gyerekkorát, már bocsánat???
2015. aug. 6. 18:52
27/85 anonim válasza:
Válaszoló, nyugtass meg minket, hogy nem fogod elvetetni azt a kis csodát egy ilyen baromállat miatt! Kérlek, mondd, hogy megtartod! Miért lennél belekényszerítve az abortuszba? Ha választanod kell a párod és a gyereked közt, akkor válaszd a gyereked! Hidd el nem fogod megbánni!
2015. aug. 7. 01:18
28/85 anonim válasza:
Rengeteg válasz érkezett, de hátha olvasod még kérdező. 8 éve vagytok együtt, ha egy ilyenre rámegy a kapcsolatotok, ennyit is ért. Már ne haragudj, de így gondolom. Tudom miről beszélek, mi 6 éve vagyunk együtt. Volt olyan szitu, hogy késett pár napot, párom elé álltam és mondtam neki mire gyanakszok, meg hogy ha úgy alakul, én nem szeretném még. Kiakadt rajta. Tudod miért? Mert milyen ember vagyok, ha 1-2 év múlva akarok, most meg meg se tartanám. Azt mondta, akkor később se akarjak, mert ugyan mit számít az az 1 év. Mi változik? Mondtam neki, hogy semmi. Azt mondta, hát akkor?! Szóval akárhogy is döntötök, egy ilyen pasi mellett én nem biztos hogy le akarnám élni az életem. Mellesleg ha 20 éves lennél, még meg is érteném a reakcióját, hogy túl korainak tartja.
2015. aug. 7. 11:06
29/85 anonim válasza:
Minden megcsalt/semmibe vett nő tagadja, h a pasija mekkora szemétláda. Mentegeti zűrös gyerekkorral, idióta szülőkkel.....tagadja, h ismerkedik, nem akarja hinni.. "Az ő pasija aztán nem, na az nem ismerkedik. Tudnék róla. Nem jár sehová. Együtt vegyunk mindig"
Kérdező, naná, h nem a baráti körben keresgél...meddig tart regisztrálni egy társkeresőn? Még mindig hiszem, h akar ő gyereket, de nem tőled.
Egyébként az iseretségi kötrömben pont most történt egy válás.A pasi, akiről senki sem gondolta volna, h csajozik, a felesége szerintt nem tudja használni a laptopot, szóval tuti nem ismerkedik neten. Erre egy nap kapta a vallomást a férjtől h megismert valakit társkeresőn és komoly a dolog :S
2015. aug. 7. 13:15
30/85 anonim válasza:
Nem olvastam a kommenteket, csak a kérdésed. Én ebben a helyzetben megtartanám a babát. Mert akarom őt, csak azért.
De ha a híd alá kell mennem, akkor nyilván elgondolkodnék rajta, miből élünk majd. Csakhogy nem maradnék ezzel a férfival tovább, aki ilyet mond egy terhes nőnek, az nem ember a szememben, bocs. És 1-2 év múlva akar, akkor miért ekkora gond most? Azért mert nem akar 1-2 év múlva. Tehát a te kezedben a döntés, ne vedd figyelembe az ő érveit, csak a te szempontjaidat. Ha úgy érzed, felelőtlenség megtartani, azt is megértem. De előbb-utóbb onnan menned kell amúgy is, ez nem szempont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!