Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért ilyen kegyetlen az élet...

Miért ilyen kegyetlen az élet (abortuszra kényszerítve)?

Figyelt kérdés
Tegnap ezzel a címmel írtam ki kérdést, sajnos egy félkegyelmű nekem esett és törültette a kérdésem. A kérdés lényege az volt, hogy spontán teherbe estem PCOS mellett. Párom viszont elég rosszul reagált rá, konkrétan ki akart dobni, ő csak 1-2 év múlva akart babát. Nem is nagyon beszéltem vele azóta, tőmondatokat használtam pl kaja a hűtőben, és ezzel ki is fújt a kommunikáció. Ma elkezdett közeledni hozzám, könyörgött hogy beszéljek vele, mondjam el, hogy meg akarom e tartani a babát. Én meg erre azt mondtam még nem tudom és megkérdeztem, ha megtartanám, tényleg kidobna e. A válasza nem volt, de nem szeretne még gyereket. Nem ez az a mondat, amit hallani akartam, de talán ad egy kis reményt, hogy megtarthassam a gyereket. Ti mit gondoltok?
2015. aug. 5. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
42%
Egy ember jelleme megismerhető pár cselekedetéből. Védheted itt, hogy csak viccből akarta elvetetni a gyereket, meg fenyegetett a kidobással. Élj csak a tévképzetedben a legtöbb nő,otthagyta volna a pasidat ezek után. De vannak akik a szerelemtől,butaságtól nem látják át, hogy s***ba sem veszik őket.
2015. aug. 8. 11:12
 62/85 anonim ***** válasza:
44%

Eddig csak olvasgattam, de most kiverted a biztosítékot. Nyelvvizsgája lesz??? Komolyan??

A férjemmel direkt úgy időzítettük a második gyereket, amikor a mesterképzést végezte az egyetemen (rendes munka mellett), hogy kicsit a hátteret tudjam biztosítani neki.

Tehát két gyermek mellett (az egyik újszülött), teljes állásban helytállva végezte a dolgát az egyetemen, vizsgázott, majd diplomázott le. Nem hanyagolt el, volt ideje az itthoni teendőkre is, ha kellett, segített.

Ugyan levelezőn végezte, de egyszer hiányzott (amikor szültem), mindvégig mellettünk állt.

A te párod (tudom, nem ismerem) egy lepény, nem legény!

2015. aug. 8. 11:46
 63/85 anonim ***** válasza:
36%
Még ennyire buta, ostoba nőt élőben csak egyet láttam! Barátnők lehetnétek!
2015. aug. 8. 12:07
 64/85 anonim ***** válasza:
36%

Rém buta vagy. Naná, hogy azt mondta, tiéd a döntés. Mert a tiéd, ahogy a felelősség is. Nyelvvizsga, a pofám leszakad...

Nem ismerjük, meg csak 1-2 mondatban kaptunk betekintést. Igen, mert ezt írtad ide, mert neked ez volt fontos róla. Miért is, ha annyira szereted? Gondolkodj el rajta, ha annyira szuper a pasi, miért itt siránkozol miatta. Inkább függsz tőle, egy gyenge, életképtelen példány vagy. Rólad megtudtunk eleget.

2015. aug. 8. 12:22
 65/85 A kérdező kommentje:
Aki ezért elhagyja a párját akit állítólag szeret az meg is érdemli a sorsát! Így van a cselekedet számít, velem maradt! Buta az aki azt hiszi mindent tud.
2015. aug. 8. 13:41
 66/85 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon büszke lehetsz magadra, amiért terhesen nem hagy faképnél a pasid, vagy mert mégse kényszerít az abortuszra. Mert az utolsó mondatodból ez jött le. Legyünk őszinték, neki nem kell ez a gyerek, még ha 8 év után nem is fog ez miatt elhagyni.
2015. aug. 8. 14:00
 67/85 anonim ***** válasza:
32%
Szegénykém, kaptál sok negatív hozzászólást! Ne törődj velük! Az én párom is így reagált mikor megtudta terhes vagyok, megijedt. Eszembe sem jutott elhagyni! Elvittem ultrahangra, ahol teljesen elérzékenyült és utána ő lett a büszke apuka. Most 3 éves a gyerkőcünk és tervezzük a másodikat! Jó babavárást kívánok nektek!
2015. aug. 8. 14:08
 68/85 A kérdező kommentje:
66-os te is büszke lehetsz, hogy egy kismamának rosszindulatú, provokatív hozzászólást írogatsz és ez vonatkozik a többi nagyokosra is.
2015. aug. 8. 14:26
 69/85 A kérdező kommentje:
67-es köszönöm! :)
2015. aug. 8. 14:36
 70/85 anonim ***** válasza:
45%
Mekkora öntudatra ébredtél hirtelen, kérdező;) Csak így tovább:)
2015. aug. 8. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!