Miért ilyen kegyetlen az élet (abortuszra kényszerítve)?
Eddig csak olvasgattam, de most kiverted a biztosítékot. Nyelvvizsgája lesz??? Komolyan??
A férjemmel direkt úgy időzítettük a második gyereket, amikor a mesterképzést végezte az egyetemen (rendes munka mellett), hogy kicsit a hátteret tudjam biztosítani neki.
Tehát két gyermek mellett (az egyik újszülött), teljes állásban helytállva végezte a dolgát az egyetemen, vizsgázott, majd diplomázott le. Nem hanyagolt el, volt ideje az itthoni teendőkre is, ha kellett, segített.
Ugyan levelezőn végezte, de egyszer hiányzott (amikor szültem), mindvégig mellettünk állt.
A te párod (tudom, nem ismerem) egy lepény, nem legény!
Rém buta vagy. Naná, hogy azt mondta, tiéd a döntés. Mert a tiéd, ahogy a felelősség is. Nyelvvizsga, a pofám leszakad...
Nem ismerjük, meg csak 1-2 mondatban kaptunk betekintést. Igen, mert ezt írtad ide, mert neked ez volt fontos róla. Miért is, ha annyira szereted? Gondolkodj el rajta, ha annyira szuper a pasi, miért itt siránkozol miatta. Inkább függsz tőle, egy gyenge, életképtelen példány vagy. Rólad megtudtunk eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!