Abortusz vagy örökbeadás? Melyiket válasszam?
Kérdező, ha mindkét lehetőség szóba jön, én az abortusz mellett lennék, több okból:
1, Nem kényszerít ki életmód-változást a nőből, nem lesz publikus a terhessége, hogy utána azzal találja meg boldog-boldogtalan, hogy "mi van a gyerekkel"
2, A nő számára veszélytelenebb, a szokásos művi abortusznak negyede a halálozása a terhesség+szüléshez képest
3, Valóban lezárt helyzetet teremt, nem egy látszólag lezártat, ahol bármikor megeshet, hogy mégis felbukkan a gyerek a nő életében, amikor már családja, gyerekei vannak
4. Egy jövendő párkapcsolatot is kevésbé gátol, a férfiak jó része hamarabb elfogad egy abortuszt a leendő párja életében, mint egy valahol élő örökbe adott gyereket
5, Az örökbe adott gyereknek ugye vagy jól, vagy rosszul alakulnak a dolgai, és ennek az örökbe adó is állandóan tudatában lesz, ahogy annak is, hogy ő már ebben semmit sem tud befolyásolni... és ez ellen a jövő beli örökbe fogadók megismerése sem véd, mert az emberek-viszonyok változnak 18-20 év alatt...
6, Nem teremtődik egyfajta "perverz igazság" miszerint a rosszabb helyzetben lévő vállaljon még jelentős áldozatot és kockázatot, azért, hogy az eleve jobb helyzetben lévő örökbe fogadók még jobb helyzetbe kerüljenek
7, Nem tart még ki vagy fél évig a bizonytalanság és a "jajj mi legyen", és nem kell akkor újabb döntést hozni...
8, A férfi számára sem gyárt le több mint fél év bizonytalanságot, hogy most végülis lesz-e gyereke vagy nem.
9, Ha a férfit teljesen kihagyod, akkor meg nem állhat elő az a helyzet, hogy ha szülés után mégis a megtartás mellett döntesz, a férfi csak akkor tudja meg, hogy apa lett, ha már megszületett a gyerek, és mindent eldöntöttél a feje felett, a véleménye meghallgatása nélkül...
Na, ilyenek...
Nezzuk erkolcsileg a kerdest
Miert is vetetik el a magzatot : mert nincs itt az ideje mert segenyek stb
tehat egy jobb elet remenyeben ami sokszor csak remeny marad felaldozod a gyereked aki 50% a te testedbol lett
megijedthettél a gyermekvállalástól, hogy egyedül maradtál.
nem a lehetőségeket keresed, hanem "visszacsinálni" a dolgot.
szerintem még várj bárminemű döntéssel.
először nőjj fel.
08-03 15:21 : "9 hetes vagyok és nem kell nekem. Nemtudom melyik lenne a jobb."
08-07 22:45 : "szerintem még várj bárminemű döntéssel."
Nem kell annak ellenség, akinek ilyen "jóakarói" vannak...
AZ eletet valasztottad eselyt adtal egy emberek szivbol gratulalok
Meglatod Minden rendbejon
Irj rendszeressen mi ujsag veled veletek
Ajanlom irj babaknak levelet naplot hogy egyszer megertsen teged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!