Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz vagy örökbeadás?...

Abortusz vagy örökbeadás? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok és nem kell nekem. Nemtudom melyik lenne a jobb.
2015. aug. 3. 15:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, ha mindkét lehetőség szóba jön, én az abortusz mellett lennék, több okból:

1, Nem kényszerít ki életmód-változást a nőből, nem lesz publikus a terhessége, hogy utána azzal találja meg boldog-boldogtalan, hogy "mi van a gyerekkel"

2, A nő számára veszélytelenebb, a szokásos művi abortusznak negyede a halálozása a terhesség+szüléshez képest

3, Valóban lezárt helyzetet teremt, nem egy látszólag lezártat, ahol bármikor megeshet, hogy mégis felbukkan a gyerek a nő életében, amikor már családja, gyerekei vannak

4. Egy jövendő párkapcsolatot is kevésbé gátol, a férfiak jó része hamarabb elfogad egy abortuszt a leendő párja életében, mint egy valahol élő örökbe adott gyereket

5, Az örökbe adott gyereknek ugye vagy jól, vagy rosszul alakulnak a dolgai, és ennek az örökbe adó is állandóan tudatában lesz, ahogy annak is, hogy ő már ebben semmit sem tud befolyásolni... és ez ellen a jövő beli örökbe fogadók megismerése sem véd, mert az emberek-viszonyok változnak 18-20 év alatt...

6, Nem teremtődik egyfajta "perverz igazság" miszerint a rosszabb helyzetben lévő vállaljon még jelentős áldozatot és kockázatot, azért, hogy az eleve jobb helyzetben lévő örökbe fogadók még jobb helyzetbe kerüljenek

7, Nem tart még ki vagy fél évig a bizonytalanság és a "jajj mi legyen", és nem kell akkor újabb döntést hozni...

8, A férfi számára sem gyárt le több mint fél év bizonytalanságot, hogy most végülis lesz-e gyereke vagy nem.

9, Ha a férfit teljesen kihagyod, akkor meg nem állhat elő az a helyzet, hogy ha szülés után mégis a megtartás mellett döntesz, a férfi csak akkor tudja meg, hogy apa lett, ha már megszületett a gyerek, és mindent eldöntöttél a feje felett, a véleménye meghallgatása nélkül...

Na, ilyenek...

2015. aug. 5. 10:57
 52/64 anonim ***** válasza:
14%

Nezzuk erkolcsileg a kerdest

Miert is vetetik el a magzatot : mert nincs itt az ideje mert segenyek stb

tehat egy jobb elet remenyeben ami sokszor csak remeny marad felaldozod a gyereked aki 50% a te testedbol lett

2015. aug. 5. 13:49
 53/64 anonim válasza:
15%
Te bajod ha már nem védekeztetek illene sőt szerintem kötelező megtartanod...
2015. aug. 7. 20:09
 54/64 A kérdező kommentje:
Utolsó, nehezen megy az olvasás igaz? Vagy az értelmezéssel vannak problémáid?
2015. aug. 7. 20:32
 55/64 anonim ***** válasza:
9%

megijedthettél a gyermekvállalástól, hogy egyedül maradtál.

nem a lehetőségeket keresed, hanem "visszacsinálni" a dolgot.

szerintem még várj bárminemű döntéssel.

először nőjj fel.

2015. aug. 7. 22:45
 56/64 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Esetleg sikerült már döntést hozni?
2015. aug. 10. 09:59
 57/64 anonim ***** válasza:
22%

08-03 15:21 : "9 hetes vagyok és nem kell nekem. Nemtudom melyik lenne a jobb."

08-07 22:45 : "szerintem még várj bárminemű döntéssel."

Nem kell annak ellenség, akinek ilyen "jóakarói" vannak...

2015. aug. 10. 10:07
 58/64 A kérdező kommentje:
Szia! Igen megvan a döntés, örökbeadom a picit.
2015. aug. 16. 02:25
 59/64 anonim ***** válasza:
40%

AZ eletet valasztottad eselyt adtal egy emberek szivbol gratulalok

Meglatod Minden rendbejon

Irj rendszeressen mi ujsag veled veletek

Ajanlom irj babaknak levelet naplot hogy egyszer megertsen teged.

2015. aug. 16. 13:23
 60/64 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, a gyerek apjával legalább megbeszélted?
2015. aug. 16. 15:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!