Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz vagy örökbeadás?...

Abortusz vagy örökbeadás? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok és nem kell nekem. Nemtudom melyik lenne a jobb.
2015. aug. 3. 15:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
44%
Az abortusz kevésbé viseli meg a nőket lelkileg, mint az örökbeadás. Van olyan aki terhesség felét végigfekszi, vizesedik a lába, nem tud dolgozni. Nem biztos, hogy nálad is ez lesz. De a terhesség során bármi tortenhet, akkor az ad erőt végicsinálni, hogy várod szeretettel a picit, boldog vagy, hogy anya lettél. Örökbeadásnál meg semmit nem fogsz tudni róla, mégcsak nem is találkozhatsz vele.
2015. aug. 3. 16:08
 22/64 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy ha örökbeadom akkor igenis megnézem, megfogom, elbúcsúzom tőle. És természetesen nyílt örökbeadás lenne, ha akar akkor felkereshet majd egyszer
2015. aug. 3. 16:11
 23/64 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező (#20) ez így van... csak nem mindegy, hogy egy 10 hetes, vagy egy 10 hetesnek hazudott 18 hetes terhesség megszakításáról van szó...

Egyébként szerintem mind a 3 érintett fél az abortusszal jár kevésbé rosszul...

2015. aug. 3. 16:12
 24/64 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem az lenne a legjobb, ha örökbe adnád, a te lelkiismereted is tiszta maradna, nem bánnád meg később, és valaki még jól is járna.
2015. aug. 3. 16:13
 25/64 A kérdező kommentje:
Hát azért egy 10 és 18 hetes magzat nem egyforma nagyságú, szóval a 18 heteset nem hinném hogy kitudják "kaparni"
2015. aug. 3. 16:13
 26/64 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező, az említett "durvább" filmeken kb az van... dehogynem, egy 40 hetes is meg tud születni ott, nem?
2015. aug. 3. 16:15
 27/64 piroska és a farkas ***** válasza:
44%
Szerintem probáljuk meg elfogadni, hogy nem szeretnéd ezt a gyereket, mindenféle ítélkezés nélkül. Viszont elképesztő hatalom van a kezedben, tehetsz vmi nagyon rosszat, de tehetsz vmi nagyon- nagyon jot is. És ha már az örökbeadás mint opcio megfogalmazodott benned, talán nem lehet véletlen. Én ennek drukkolok, minden porcikám tiltakozik az abortusz ellen, tiszteletreméltonak tartom ha vki egy számára nehéz helyzetben mégiscsak tud a gyermekének esélyt adni az életre.
2015. aug. 3. 16:15
 28/64 anonim ***** válasza:
2015. aug. 3. 16:19
 29/64 anonim ***** válasza:
63%
Örökbefogadó szülő vagyok,ès nagyon hàlás annak a kismamànak aki kihordta ès nem elvetette az èn babàmat.
2015. aug. 3. 16:20
 30/64 anonim ***** válasza:
15%
4-es vagyok, nem értem mire kérdezted a tapasztalatot, de nekem is van egy 3 hónapos gyönyörű kislányom :)
2015. aug. 3. 16:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!