Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz vagy örökbeadás?...

Abortusz vagy örökbeadás? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok és nem kell nekem. Nemtudom melyik lenne a jobb.
2015. aug. 3. 15:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
30%
Az anyai oldalt átbeszéltétek. De mi a helyzet a gyerekkel? Halál vagy élet? Már bocsánat, de nem kérte, hogy legyen. A minimum, hogy ha van esélye, megadjuk neki. Jaah, hogy az anyának nem kényelmes... hát, van egy pár ilyen dolog az életben. Én inkább adnám örökbe, minthogy megöljem. Legalább esélyt adnék neki egy normális életre.
2015. aug. 3. 15:52
 12/64 A kérdező kommentje:
Szinte minden létező ab videót végignéztem. A néma sikoly eléggé lájtos még.
2015. aug. 3. 15:58
 13/64 anonim ***** válasza:
53%

Hány éves vagy? Dolgozol? Tanulsz?

Mi a helyzet az apával?

A terhesség azért nem sétagalopp, ezer és ezer szövődménye lehet, nem beszélve a szülésről és az utána lévő felépülésről. Üzenem ezt azoknak, akik ajánlják, hogy nézz utána a neten az abortusznak. Én meg azt mondom, hogy azt nézd meg, hogy milyen szövődményei, és milyen betegségek kísérhetik a terhességet! Van, akinek végig feküdnie kell egy kórházban!!!!

De igyekezned kell döntést hozni.

2015. aug. 3. 15:59
 14/64 anonim ***** válasza:
24%
Most kerdesre,kerdessel valaszolnek...miert nem vedekeztel,ha nem akartal gyereket? Ne gyere azzal hogy vedekezes mellet estel teherbe mert mar ez unalmas szoveg😕😕
2015. aug. 3. 16:01
 15/64 anonim ***** válasza:
47%

Hány éves vagy? Írnál pár szót a körülményekről.

Lehet összeveszni, hogy ki támogatja az abortuszt és ki nem. Unalmas már.

Egyébként inkább az abortusz. Nem visel meg annyira, persze nem könnyű az sem.

De arról jobb esetben senki nem tud. Még a másik lehetőségnél mindenki látja rajtad, hogy mi a helyzet. És mennek oda, mi lesz a neve: "nem kap, úgysem tartom meg". Egy gyerek kihordása a szervezetet is megviseli, semmi sem lesz ugyanaz.

2015. aug. 3. 16:02
 16/64 A kérdező kommentje:
Miért kérdezel tőlem, ha kikötöd hogy milyen választ nem adhatok? Vegyél vissza az arcocskádból.
2015. aug. 3. 16:03
 17/64 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező (#12) mazochista-e vagy? Inkább kérdezz meg 1-2 abortuszon már átesett ismerősödet, ahelyett, hogy olyan filmeket nézel, amik direkt azzal a céllal készültek, arra mennek rá, hogy az embereket megpróbálják elrettenteni az abortusztól.
2015. aug. 3. 16:03
 18/64 anonim ***** válasza:
21%

Itt már az értelmes embereket pontozzák le, persze, akkor már a gyilkosságot is engedjük meg, hiszen teljesen ugyanaz. Nem bírod az illetőt, nyírd ki nyugodtan, nem számít. Egy kisbabáról van itt szó könyörgöm, ha nem akarod megtartani, felnevelni, add örökbe, de egy embrió életének véget vetni ugyanolyan gyilkosság, mintha egy már megszületett ember életének vetnél véget. Hallottam olyat, hogy egy anya megölte a csecsemőjét, jó pár évet kapott érte, de persze embriót elvetetni legális, pedig ugyanolyan gyilkosság, ugyanolyan emberről beszélünk, akinek ugyanolyan jogainak kéne hogy legyen, mint egy már megszületett kisbabának.

"A terhességnek szövődményei lehetnek" persze, ha anyád így gondolta volna, kedves válaszoló nyilvánvalóan te sem lennél, nem gondolod?

2015. aug. 3. 16:06
 19/64 A kérdező kommentje:
Lelkileg nagyon félek az abortusztól. Az apával szétmentünk 2 hete. Dolgozom, de ez sajnos nem lenne elég egy gyerek nevelésére, van amikor nekem sincsen mit ennem. És én nem szeretnék gyereket. Egyébként az orvos ma szedte ki belőlem a Mirenát (és lexarom hogy unalmas vagy sem) 29 éves vagyok.
2015. aug. 3. 16:06
 20/64 A kérdező kommentje:
17, attól még az abortusz az abortusz marad. Szerintem kár ezt szépíteni.
2015. aug. 3. 16:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!