Abortusz előtt muszály tágítani a méhszályat?
Nem szültem még,ezért gondolom hogy muszály lessz de mindenhol olvasom hogy rettenetesen fáj,kb milyen érzés és mennyi idő alatt helyezik fel?
És a beavatkozás mennyi idő?? Úgy tudom csak kábítanak..emlékezni fogok rá? Tudni fogom mi zajlik körülöttem? A babát sajos nem tarthatom meg anyagi és szerelemi gondok miatt!
18/L
"Kedves" 21-es!
Ha én nem vagyok értelmes, akkor a nővér nem volt az, aki adta! És valóban nem tudom, hogy a műtőasztal másik oldalán, hogy néz ki a dolog, de azt igen, hogy engem altattak, és nem éreztem semmit. Kaptam Igen! egy fél tabletta 0,25-ös xanaxot, aztán beszúrtak egy kanült, belenyomták az altatót, számolnom kellett (3-ig emlékszem), aztán felébredtem az ágyban!
És feltétlenül ítélkezni kell válaszadás helyett? Alapból: tudom, hogy az abortusz nem könnyű döntés (normális körülmények között), de van, amikor nem tehetsz mást! És biztos, hogy felelőtlenség miatt járt így? Mi a férjemmel, minden alkalommal óvszert használtunk és mégis teherbe estem! Bár volt egy gyerekünk, de akkor nagyon rosszkor jött, szintén anyagi okok miatt! Aki pedig azzal, hogy majd utána meg csodálkozik, hogy nem lehet gyereke, annak üzenem, 3 évvel később ismét terhes lettem és született egy teljesen egészséges kisfiam!
20-25.: Mindenkinek a saját élete, a saját döntése. Elszúrta. Igen, van ilyen, hogy az ember nem tökéletes. Te talán MINDENBEN az vagy? Ha igen, akkor miért érzed szükségét, hogy egy szerencsétlenbe még belerúgj a megjegyzéseiddel? Gondolod, hogy nem elég baj az neki? Szerinted miből tanul - persze ha tanul egyáltalán - a történtekből vagy a Te megjegyzéseidből és hadakozásodból?
Nekem három ment el, pedig akartam és most terhesek között dolgozok mégsem ba..tatom azt aki ilyesmire kényszerül.
Ha ezt a félig felnőtt félig gyerek kamaszt így tudod bírálgatni akkor mit mondanál annak a házaspárnak akik egy ma már jól műthető nyúlszáj miatt vetették el a LOMBIKOS gyereket? Hol van a kettő egymáshoz és szerinted kinek van a hozzátartozóin kívül beleszólni és ki az aki olyan tökéletes, hogy ítéletet mondjon fölöttük, meg találgassa hogy ki mire kellett??
Kérdező: Nem tudjuk hanyadik héten vagy. Ha előre kapsz tágítót az fáj. Annyi érzéstelenítőt kérsz amennyit csak akarsz.
Egyáltalán nem fáj a tágító. Nekem pénteken csinálták, reggel feltették a tágítót (lamináriát), délután 3kor meg bementem a műtőbe. Este meg haza engedtek. Ne riogassuk már szegény kérdezőt hülyeségekkel!
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!