Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz előtt muszály tágítan...

Abortusz előtt muszály tágítani a méhszályat?

Figyelt kérdés

Nem szültem még,ezért gondolom hogy muszály lessz de mindenhol olvasom hogy rettenetesen fáj,kb milyen érzés és mennyi idő alatt helyezik fel?

És a beavatkozás mennyi idő?? Úgy tudom csak kábítanak..emlékezni fogok rá? Tudni fogom mi zajlik körülöttem? A babát sajos nem tarthatom meg anyagi és szerelemi gondok miatt!

18/L

2015. ápr. 8. 13:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
13-as nekem volt egy megszakitasom,de nem tagitottak,szültem előtte egy gyereket.Lehet kórház válogatja,nem tudom.
2015. ápr. 8. 13:51
 12/27 anonim ***** válasza:

Nekem pénteken lesz abortuszom, és nem fognak tágítani. Illetve nem egy nappal előtte, hanem "csak" a műtét közben. Nem szültem még. Januárban volt egy nőgyógy műtétem, annak kapcsán volt egy eü kaparásom is, akkor se tágítottak.

28N

2015. ápr. 8. 13:58
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Aztan csodalkoztok ha majd akrtok gyereket miert nem tudjatok megtartani.
2015. ápr. 8. 17:15
 14/27 anonim ***** válasza:
Persze...tagitanak neked jobb ugy.de nem faj csak picit
2015. ápr. 8. 17:26
 15/27 anonim ***** válasza:
74%
Tényleg minimális a fájdalom.Amikor 17 éves voltam,ennek már 13 éve,akkor is tágítottak,nem emlékszem,hogy fájt volna.
2015. ápr. 8. 17:47
 16/27 anonim ***** válasza:
54%
Nem tágítanak semmit sehova! 24 órásba elintézik, kell hozzá valaki, aki aláírja, hogy az utána következő 24 órát veled tölti (ez lehet bárki, akár a szomszéd). Kapsz egy adag xanaxot, nyugtatónak, bekötik a kanült, amin kapsz altatót és alszol kb 3 órát, azalatt elintézik. Aztán felébredsz és ha ettél egy kis szőlőcukrot és ittál is mehetsz haza!
2015. ápr. 9. 04:27
 17/27 anonim ***** válasza:
77%

Tágítani mindenképpen kell, hiszen anélkül az eszközt nem lehet felvezetni. A méjszáJon csak egy pontszerű nyílás van.

Ha valaki nem szült, általában lamináriát használnak. Ez egy nedvességre duzzadó pálcika alakú cucc, amit a méhnyakba helyeznek fel.

Aztán a műtét alatt még Hegarral is tágítanak, de ezt már nyilván nem érzi a beteg, hisz el van altatva.

Tehát aki azt írja, hogy nem kapott tágítást, igazából azt is tágították, csak műtét előtt közvetlenül, amikor már el volt altatva.

Pisilni meg természetesen tudsz, hiszen nem a hüvelyedből/méhedből pisilsz.

2015. ápr. 9. 14:02
 18/27 anonim ***** válasza:
21%
Nyugodtan lehet töröltetni a hozzászólásomat,de akkor is egy felelőtlen ember vagy,aki csak ...-ni tud és nem gondolkozni. A gyermeked issza meg a levét. Szerelmi gondok..Ja,18 évesen majd biztos mellétek áll az apuka és eltart.Csak arra kellettél.
2015. ápr. 9. 14:39
 19/27 anonim ***** válasza:
82%

"A gyermeked issza meg a levét. Szerelmi gondok..Ja,18 évesen majd biztos mellétek áll az apuka és eltart.Csak arra kellettél."

Nem issza meg a levét, mert nem szándékozik megszülni a gyereket a kérdező. És bizony, szerelmi gondok 18 évesen előfordulnak...mit nem értesz? És azt is gondolom, hogy apuka nem áll ott, különben nem akarná a kérdező megszakítani a terhességét...

Semmi értelme ennek a válasznak.

2015. ápr. 9. 16:30
 20/27 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó,te sem vagy magasabb agyi szinten-már ha te nézel engem hülyének-mert te meg szöveget értelmezni nem tudsz. Ironikus volt a szerelmi gond. Lehet szerelmes,de annyira hülye nem,hogy nem tudjon védekezni,a nagy "szerelme"meg miután felcsinálta lelép. És igenis a gyerek issza meg a levét,ha tudnád hogy megy az abortusz-a műtőasztal másik oldaláról értve-akkor nem írnál ilyet. Bár szerencsétlennek akkor sem lenne jobb sorsa,ha megszülné...
2015. ápr. 9. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!